Tukea sinulle, jonka läheinen asuu kaukana Suomessa

Onko sinulla Suomessa asuva iäkäs vanhempi, josta olet huolissasi?​

Helppy on luotu juuri sinua varten. Omaiselle, joka asuu kaukana läheisestään. Tarjoamme tukea läheisen ikääntymiseen, koko perheelle.

Helppy

Millaista apua kaipaatte?

Helpperimme käy apteekissa puolestanne. Tarjoamme mahdollisuuden saada tarpeelliset lääkkeet kotiin helposti ja vaivattomasti. Autamme suunnittelemaan apteekkikäynnin, haemme lääkkeet ja toimitamme ne kotiin.

Helpperimme auttaa aterioinnin suunnittelussa, ruuan laittamisessa ja yhdessä ruokailussa. Autamme suunnittelemaan ruokalistat, valmistamaan ruoan ja tarjoamme seuraa aterioiden aikana. Tavoitteenamme on tarjota ikääntyneille henkilöille mahdollisuus nauttia ruoasta seurassa ja luoda yhdessä mukavia hetkiä.

Tarjoamme apua ja tukea hygienian ylläpitämisessä kotona. Autamme peseytymisessä, pukeutumisessa ja kaikissa henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös apua kodin puhtaanapitoon ja pyykinpesuun. Tavoitteenamme on varmistaa, että ikäihminen voi ylläpitää hyvää hygieniaa kotonaan ja että hän saa tarvitsemansa avun hygienian hoitamiseen.

Autamme kaupassa käymisessä ja ruokaostosten tekemisessä. Helpperimme avulla ikäihminen voi tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Autamme suunnittelemaan ostoslistoja, tekemään ostoksia ja kuljettamaan ostokset kotiin. Halutessanne teemme ruokaostokset puolestanne. Tavoitteenamme on helpottaa arkea ja tarjota mahdollisuus tehdä ostoksia ilman stressiä ja vaivaa.

Autamme pitämään kotisi siistinä ja turvallisena. Koulutetut helpperimme auttavat kodin puhdistuksessa, pyykinpesussa, roskien viennissä ja muissa arjen askareissa. Näin voit keskittyä rentoutumiseen ja muihin tärkeisiin asioihin, kun kodin ylläpito on hoidossa ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta.

Palvelumme sisältävät monipuolisesti apua kodin askareissa, kuten ruuanlaitossa, pyykkihuollossa ja kaupassa käynnissä. Tarvittaessa autamme myös muissa päivittäisissä toimissa, joissa kaipaat tukea.

Helpperimme ovat tukenasi, kun tarvitset seuraa esimerkiksi lääkärikäynnille. Ammattitaitoiset helpperimme saattavat sinut asiointeihisi ja sieltä takaisin kotiin.

Helpperimme tarjoavat yksinäisille ikääntyneille henkilöille seuraa ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tavoitteenamme on auttaa ikäihmisiä välttämään yksinäisyyttä ja lisätä heidän hyvinvointiaan. Tarjoamme henkilökohtaista seuraa ja keskustelua, kävelykaveruutta, kulttuuritapahtumiin osallistumista ja muita aktiviteetteja.

Hoitaja-helpperimme avustaa suihkussa käymisessä. Meillä ikäihminen saa apua suihkussa käymiseen aina samalta, tutulta hoitajalta. Tarjoamme tarvittavaa apua peseytymisessä ja varmistamme turvallisuuden suihkussa käynnin aikana.

Tarjoamme henkilökohtaista opastusta ja tukea, jotta ikäihminen voisi luottavaisesti käyttää teknologiaa kotonaan. Autamme esimerkiksi älypuhelimen, tietokoneen, tabletin ja muiden laitteiden käytössä, jotka voivat helpottaa hänen arkeaan sekä yhteydenpitoaan läheisiinsä.

Helpperimme avulla ikäihminen pääsee nauttimaan ulkoilmasta ja luonnosta turvallisesti. Helpperimme ulkoilee yhdessä ikäihmisen kanssa, auttaa löytämään mukavia kävelyreittejä, ulkoilupaikkoja ja muita aktiviteetteja, jotka sopivat heidän fyysisiin ja terveydellisiin tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on edistää ikääntyneen hyvinvointia ja tarjota hänelle mahdollisuus nauttia luonnosta ja raittiista ilmasta.

*Hinta ilman verotuksen kotitalousvähennystä alk. 42 €/h.

Miksi valita Helppy?

Helppy

Aina sama henkilö

Nimeämme teille oman avustajan tai hoitajan eli helpperin, josta ajan myötä tulee tuttu arjen tukipilari.

Helppy

Kuulumiset puhelimeen

Saatte avustajan ja läheisen kuulumiset käynniltä suoraan puhelimeen. Näin tiedätte aina, miten käynti on mennyt.

Helppy

Helppo tilaus, ei sitoutumista

Avun pyytäminen on helppoa, eikä meillä ole sitovia sopimuksia. Keskustellaan avuntarpeestanne vaikka heti.

Helppy

"Helppyn helpperit ovat kaikki supermukavia ja antavat mielenrauhaa myös omaisille."

OUTI
Tytär

Helppy

"Meille omaisille tämä on tuonut mielenrauhaa, sillä koemme, että hänestä pidetään hyvää huolta."

TOM
Poika

Mielenrauhaa sinulle

Kiireinen arki, työt ja perhe. Lisäksi omasta vanhemmasta huolen kantaminen. Me ymmärrämme. Ja siksi olemme täällä tukemassa sinua.

Helppy

"Se rauhoittaa mieltä, että äidin luona käy helpperi huolehtimassa."

Helppy on tuonut mielenrauhaa Pian arkeen omaisena, kun ikääntyvä äiti asuu Suomessa ja hän itse ulkomailla.

MTV-uutiset logo
Helppy
Helppy
Helppy
Helppy
Helppy
Helppy

Esimerkki helpperin päivästä

  • Käynnin alussa vaihdamme kuulumiset, olemme läsnä ja kuulostelemme päivän vointia.

  • Sitten puuhastelemme kodin eri askareiden parissa, vaihdamme vaikka lakanat, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylle kauppaan ja apteekkiin. Teemme kaiken yhdessä rupatellen ja mahdollisimman paljon senioria aktivoiden.

  • Takaisin kotiin tultuamme lämmitämme aterian ja opettelemme samalla vähän puhelimen käyttöä.​ Mikäli autamme asiakasta myös hygienian hoidossa, voimme tukea suihkussa käymisessä ja ihon rasvauksessa.

  • Monesti kaikki arjen askareet saadaan tehtyä yhdessäolon lomassa yhden käynnin aikana. Tavoitteemme on, että omaisen vieraillessa läheisensä luona aikaa jää yhteiseen oleskeluun, eikä kaikki aika kulu arjen tehtävien suorittamiseen.

Helppo tilaus ja aloitus

Helppy

1. Kerro tarpeenne

Täytä lomake alla tai soita 010 299 8 299. Autamme sinua järjestämään läheisesi arjen. Saatte meiltä oman helpperin ja kaikki muut palvelut.

Helppy

2. Ehdotamme helpperiä ja tutustumiskäyntiä

Tututustumiskäynnin jälkeen palvelu jatkuu tarpeenne mukaisesti. Maksat vain toteutuneista käynneistä, ei sitoutumispakkoa.