Apua aina samalta avustajalta

Olipa tarpeenne 1 tai 7 käyntiä viikossa, me autamme. Tarjoamme monipuoliset kotihoidon palvelut ympäri Suomen, luotettavasti ja kiireettömästi.

Arjen apu

Helpperimme avulla ikäihminen pääsee nauttimaan ulkoilmasta ja luonnosta turvallisesti. Helpperimme ulkoilee yhdessä ikäihmisen kanssa, auttaa löytämään mukavia kävelyreittejä, ulkoilupaikkoja ja muita aktiviteetteja, jotka sopivat heidän fyysisiin ja terveydellisiin tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on edistää ikääntyneen hyvinvointia ja tarjota hänelle mahdollisuus nauttia luonnosta ja raittiista ilmasta.

Helpperimme ovat tukenasi, kun tarvitset seuraa esimerkiksi lääkärikäynnille. Ammattitaitoiset helpperimme saattavat sinut asiointeihisi ja sieltä takaisin kotiin.

Autamme kaupassa käymisessä ja ruokaostosten tekemisessä. Helpperimme avulla ikäihminen voi tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Autamme suunnittelemaan ostoslistoja, tekemään ostoksia ja kuljettamaan ostokset kotiin. Halutessanne teemme ruokaostokset puolestanne. Tavoitteenamme on helpottaa arkea ja tarjota mahdollisuus tehdä ostoksia ilman stressiä ja vaivaa.

Helpperimme tarjoavat yksinäisille ikääntyneille henkilöille seuraa ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tavoitteenamme on auttaa ikäihmisiä välttämään yksinäisyyttä ja lisätä heidän hyvinvointiaan. Tarjoamme henkilökohtaista seuraa ja keskustelua, kävelykaveruutta, kulttuuritapahtumiin osallistumista ja muita aktiviteetteja.

Helpperimme ovat tukena päivittäisissä toimissa, kuten ruuanlaitossa, vaatehuollossa, liikkumisessa ja muissa arjen askareissa. Autamme valmistamaan ruoan, tarjoamme apua ulkoiluun ja pidämme seuraa esimerkiksi kahvitellen. Tavoitteenamme on tarjota ikääntyneille henkilöille mahdollisuus nauttia arjesta ja luoda yhdessä mukavia hetkiä.

Tarjoamme henkilökohtaista opastusta ja tukea, jotta ikäihminen voisi luottavaisesti käyttää älylaitteita kotonaan. Autamme esimerkiksi älypuhelimen, tietokoneen, tabletin ja muiden laitteiden käytössä, jotka voivat helpottaa hänen arkeaan sekä yhteydenpitoaan läheisiinsä.

Autamme astioiden puhtaana pitämisessä. Ammattitaitoiset avustajamme huolehtivat astioiden pesusta ja kuivauksesta sekä tiskikoneen täyttämisestä ja tyhjentämisestä.

Palvelumme sisältää monipuolisesti apua kodin askareissa, kuten pyykkihuollossa. Helpperimme pitävät huolta pyykinpesusta, vaatteiden viikkauksesta sekä lakanoiden vaihtamisesta ja pesusta.

Roskien vieminen voi olla haastavaa erityisesti silloin, jos liikkumisessa on haasteita toi pääsy roskakatokseen ei ole esteetön. Helpperimme auttaa roskien viemisessä tai vie roskat puolestasi. Näin kotisi pysyy siistinä ja turvallisena.

Hoiva

Hoitaja-helpperimme avustaa suihkussa käymisessä. Meillä ikäihminen saa apua suihkussa käymiseen aina samalta, tutulta hoitajalta. Tarjoamme tarvittavaa apua peseytymisessä ja varmistamme turvallisuuden suihkussa käynnin aikana.

Lue lisää

Tarjoamme apua ja tukea hygienian ylläpitämisessä kotona. Autamme peseytymisessä, pukeutumisessa ja kaikissa henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös apua kodin puhtaanapitoon ja pyykinpesuun. Tavoitteenamme on varmistaa, että ikäihminen voi ylläpitää hyvää hygieniaa kotonaan ja että hän saa tarvitsemansa avun hygienian hoitamiseen.

Lue lisää

Tarjoamme yksilöllistä tukea ja ohjausta, jotta voit säilyttää itsenäisyytesi ja hyvinvointisi omassa arjessasi. Ammattitaitoinen hoitajamme auttaa sinua eri päivittäisissä toiminnoissa ja tekee yhteistyötä kanssasi vahvistaakseen omatoimisuuttasi. Tavoitteenamme on varmistaa, että voit elää mielekästä ja itsenäistä elämää omassa kodissasi.

Siivous

Kotisiivouspalvelumme avulla saat puhtaan ja viihtyisän kodin. Kokeneet siivoojamme huolehtivat perusteellisesta siivouksesta, johon kuuluu pintojen puhdistus, imurointi, lattioiden pesu ja paljon muuta. Kotisiivous sisältää tarvittavat välineet, poislukien imuri ja moppi, joiden tulee löytyä asiakkaan kodista. Suositeltu siivousaika on noin 2 tuntia / 50m2.

Monille ikäihmisille ikkunoiden pesu on pelottava tehtävä ja syystäkin, koska kaatumisriski on merkittävä.

Hyvän tuloksen aikaansaamiseksi vaaditaan ammattitaitoa. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat ikkunoidesi perusteellisesta pesusta, joka sisältää lasien, kehyksien ja puitteiden huolellisen puhdistuksen.

Helppy

Arjen apu

Avustaja

Hinta ilman
kotitalousvähennystä
39 €/h

Helppy

Hoiva

Hoitaja

Hinta ilman kotitalousvähennystä
49 €/h

Helppy

Siivous

Kotisiivooja

Hinta ilman kotitalousvähennystä
49 €/h

Helppy

Esimerkki helpperin päivästä

  • Käynnin alussa vaihdamme kuulumiset, olemme läsnä ja kuulostelemme päivän vointia.

  • Sitten puuhastelemme kodin eri askareiden parissa, vaihdamme vaikka lakanat, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylle kauppaan ja apteekkiin. Teemme kaiken yhdessä rupatellen ja mahdollisimman paljon senioria aktivoiden.

  • Takaisin kotiin tultuamme lämmitämme aterian ja opettelemme samalla vähän puhelimen käyttöä.​ Mikäli autamme asiakasta myös hygienian hoidossa, voimme tukea suihkussa käymisessä ja ihon rasvauksessa.

  • Monesti kaikki arjen askareet saadaan tehtyä yhdessäolon lomassa yhden käynnin aikana. Tavoitteemme on, että omaisen vieraillessa läheisensä luona aikaa jää yhteiseen oleskeluun, eikä kaikki aika kulu arjen tehtävien suorittamiseen.

Helppo tilaus

Helppy

1. Kerro tarpeenne

Täytä lomake alla tai soita 010 299 8 299. Autamme sinua järjestämään läheisesi arjen. Saatte meiltä oman helpperin ja kaikki muut palvelut.

Helppy

2. Ehdotamme helpperiä ja tutustumiskäyntiä

Tututustumiskäynnin jälkeen palvelu jatkuu tarpeenne mukaisesti. Maksat vain toteutuneista käynneistä, ei sitoutumispakkoa.

Helppy
Täytä lomake tai soita meille 010 299 8 299. Vastaamme arkisin 24 h sisällä!
Laura, palvelupäällikkö

Kerro tarpeenne

Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään.


Arjen apu (avustaja, 39 €/h)

Ulkoilu
Saattaminen
Kaupassa käynti
Seuran- ja huolenpito
Päivittäiset toimet
Apua älylaitteiden kanssa
Tiskaus
Pyykkihuolto
Roskien vienti

Hoiva (hoitaja, 49 €/h)

Suihkuapu
Hygienian tukeminen
Omahoidon tukeminen

Kotisiivous (kotisiivooja, 49 €/h)

Kotisiivous (sis. välineet)

Muut palvelut

Ikkunanpesu, 49 €/h (sis. välineet)
Fysioterapia 95 €/h
Hieronta alk. 70 €/h
Jalkahoito 95 €/h (sis.välineet)

Lisätietoa

Minne apua kaivataan?

Yhteystietosi *

Mistä kuulit meistä?

Vastaamme arkisin 24 h sisällä.