Anna lahjaksi huolenpitoa

Me tiedämme, että ikäihmisten kynnys pyytää apua on korkea. Mutta monesti he silti avusta kovin ilahtuvat. Anna tänä vuonna lahja, joka välittää.

Osta lahjakortti tästä!

Aineeton lahja, jolla osoitat välittämisesi. Lahjakortin pääset ostamaan suomalaisen Holvi-palvelun kautta. Klikkaamalla painiketta siirryt Helppyn verkkokauppaan, jossa voit viimeistellä ostoksesi. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä numerossa 010 299 8 299. 

Kotihoito

Tänään sain apua asioinnissa Helppyn loistavalta ja tehokkaalta kohta valmistuvalta sairaanhoitajalta Natalielta.

Lene, seniori 80v.

Olemme auttaneet jo satoja senioreita. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena siitä, että ratkomme liiketoiminnallamme yhteiskunnallisesti tärkeää ongelmaa.

Yhteiskunnallinen yritys

Inga-Lill, 76v.:
 

"Minulla vierailvat omat tutut helpperit Daniela ja Jenni, jotka auttavat arjen eri askareissa. Saan palvelua omalla äidinkielelläni ruotsiksi, mikä on fantastista."
GodTid-lehti 11/2019

Mikä on Helppy ja miten se toimii?

Helppyn tehtävä on madaltaa ikäihmisten kynnystä pyytää apua. Meiltä seniori saa avukseen kotiin tai kodin ulkopuolelle oman tutun henkilökohtaisen avustajan – helpperin, joka auttaa kaikissa arjen askareissa!

Helpperin avulla varmistat läheisellesi arjen askareiden sujumisen, säännöllisen huolenpidon ja aktiivisuuden ylläpidon. Helppereistä tulee myös usein nopeasti senioreiden ja omaisten luotettuja tukihenkilöitä.

Helpperi voi vierailla läheisesi luona juuri sen verran, kuin teidän tilanteessanne on tarpeellista. Lisäksi  tarjoamme tärkeitä täydentäviä palveluita, kuten fysioterapiaa, jalkahoitoa, ikkunanpesua ja muutostöitä.

Vanhuspalvelu