Anna lahjaksi huolenpitoa

Me tiedämme, että ikäihmisten kynnys pyytää apua on korkea. Mutta monesti he silti avusta kovin ilahtuvat. Anna tänä vuonna lahja, joka välittää.

Osta lahjakortti tästä!

Aineeton lahja, jolla osoitat välittämisesi. Lahjakortin pääset ostamaan suomalaisen Holvi-palvelun kautta. Klikkaamalla painiketta siirryt Helppyn verkkokauppaan, jossa voit viimeistellä ostoksesi. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä numerossa 010 299 8 299. 

 • Helppy

  Seniorin
  digiopastus

  Onnistuuko läheiseltä ikäihmiseltäsi puhelimen tai tabletin käyttö? Entä sähköpostin tai verkkopankin? Autamme parantamaan ikäihmisen digitaitoja!

  45 €

  Sisältää tunnin digiopastuksen ja mukavaa rupattelua opastuksen ohessa.

 • Fysioterapia

  Fysioterapeutin toimintakykytesti

  Sujuuko arki? Toimintakykytestissä testataan monipuolisesti ikäihmisen toimintakykyä. Testi on hyvä työkalu mittaamaan sitä, miten läheinen pärjää arjessa.

  95 €

  Sisältää testin fysioterapeutin kanssa ja toimenpide-suositukset. Toteutettu yhteistyössä Suomen Kotifysion kanssa.

 • Vanhuspalvelu

  Kuukauden helpperikäynnit

  Paras tapa kokeilla Helppyn palveluita on ostaa läheisellesi kuukauden käynnit. Helpperin avulla varmistat läheisellesi arjen askareiden sujumisen ja säännöllisen huolenpidon. 

  304 €/kk

  Sisältää 2 tunnin käynnit yhden kerran viikossa, neljän viikon ajan. 

Kotihoito

Tänään sain apua asioinnissa Helppyn loistavalta ja tehokkaalta kohta valmistuvalta sairaanhoitajalta Natalielta.

Lene, seniori 80v.

Olemme auttaneet jo satoja senioreita. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena siitä, että ratkomme liiketoiminnallamme yhteiskunnallisesti tärkeää ongelmaa.

Inga-Lill, 76v.:
 

"Minulla vierailvat omat tutut helpperit Daniela ja Jenni, jotka auttavat arjen eri askareissa. Saan palvelua omalla äidinkielelläni ruotsiksi, mikä on fantastista."
GodTid-lehti 11/2019

Mikä on Helppy ja miten se toimii?

Helppyn tehtävä on madaltaa ikäihmisten kynnystä pyytää apua. Meiltä seniori saa avukseen kotiin tai kodin ulkopuolelle oman tutun henkilökohtaisen avustajan – helpperin, joka auttaa kaikissa arjen askareissa!

Helpperin avulla varmistat läheisellesi arjen askareiden sujumisen, säännöllisen huolenpidon ja aktiivisuuden ylläpidon. Helppereistä tulee myös usein nopeasti senioreiden ja omaisten luotettuja tukihenkilöitä.

Helpperi voi vierailla läheisesi luona juuri sen verran, kuin teidän tilanteessanne on tarpeellista. Lisäksi  tarjoamme tärkeitä täydentäviä palveluita, kuten fysioterapiaa, jalkahoitoa, ikkunanpesua ja muutostöitä.

Vanhuspalvelu

Helppy on palvelu, joka uudistaa rohkeasti hoiva-alaa. Meiltä ikäihmiset saavat apua aina samalta henkilöltä, helpperiltä – juuri silloin kun on tarve. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua ikäihmiselle itselleen, heidän kotiinsa sekä omaisilleen. Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Monesti ikäihmiset pyytävät ja heille hankitaan apua liian myöhään. Me haluamme muuttaa tätä.

Seniorin tärkein kumppani. 
Toimimme valtakunnallisesti.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

 • instagram-logo_white
 • facebook-logo-button_white
 • linkedin-logo-button_white