Helppy

Apua kotiin, mutkattomasti

Apua aina samalta tutulta avustajalta, helpperiltä – nopeasti ja joustavasti.

Toimimme valtakunnallisesti, Helppy on saatavilla koko Suomessa

Kotiapu juuri teidän tarpeenne mukaan

Helppy on henkilökohtainen kotiapu. Meiltä saat läheisesi tueksi oman nimetyn avustajan – helpperin. Apua saat aina nopeasti ja juuri sen verran kun teillä on tarvetta. Meiltä löytyy niin henkilökohtaisia avustajia kuin myös hoiva-alan koulutettuja, hoitaja-helppereitä.

 

Oma helpperi käy seniorin luona auttamassa laajasti eri arjen askareissa ja huolehtii säännöllisestä huolenpidosta. Käyntien määrä ja pituus määrittyvät joustavasti tarpeenne mukaan. Tavallisin tarve on yksi tai kaksi käyntiä viikossa.

Tarjoamme tukea myös omaiselle

Tiedämme, ettei läheisen ikäihmisen arjen järjestäminen ole helppoa. Siksi tuemme omaista myös asioiden selvittelyssä ja järjestelyssä. Meille on tärkeää helpottaa arkeanne ja olla tukenanne. Asiakkaanamme voit soittaa omalle helpperillesi milloin vain, oli asia mikä tahansa! 

Helppy kotihoito

20 000h+ 

tyytyväistä asiakaskäyntiä

4,7/5

asiakaskyselyssä 2020

Omainen saa jokaisen käynnin jälkeen kuulumiset kännykkäänsä

Omainen voi seurata läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti käyntipäiväkirjaa sovelluksen kautta. Helpperit kirjoittavat käynneistä kuulumiset joka kerran jälkeen. Saat kuulla läheisesi päivän voinnin, mitä käynnillä puuhasteltiin ja onko jotain, johon sinun tulisi omaisena reagoida. 

 

Saat omat tunnukset sovellukseen rekisteröitymisen yhteydessä.

Helppy-anim-phone-fin_3-1.gif

Tutustu helppereihin

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

"Minulla vierailevat omat tutut helpperit"

"Luonani käyvät Daniela ja Jenni, jotka auttavat arjen eri askareissa. Saan palvelua omalla äidinkielelläni ruotsiksi, mikä on fantastista."

GodTid-lehti 11/2019

Inga-Lill, 76 vuotta

Helppy Inga-lill

Olemme hyväksytty sosiaalipalveluiden tuottaja 

Meiltä saatte halutessanne henkilökohtaisen avustajan lisäksi kokeneita hoitaja-helppereitä, joilla on alan koulutus sekä vankkaa työkokemusta. Hoitaja-helpperit ovat koulutukseltaan joko sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja tai sosionomeja. Kaikki hoitajamme puhuvat äidinkielenään suomea tai ruotsia.

Lillich Pia.png

Hei olen Pia,

yksi helppereistä!

"Minulla on yli 10 vuoden kokemus senioreiden auttamisesta ja kotihoivasta. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi.

 

Parasta on, kun saan ystävystyä senioreihin, auttaa heitä kaikessa mahdollisesta ja pitää aidosti huolta."

Mottomme on:
"Autamme kuin omaa äitiämme."

Kotisiivous

Helpperin käynti on parhaimmillaan seniorille viikon kohokohta

Helpperin käynti voi näyttää esimerkiksi tältä:

Käynnin alussa vaihdamme kuulumiset, olemme läsnä ja kuulostelemme päivän vointia.

 

Sitten puuhastelemme kodin eri askareiden parissa, vaihdamme vaikka lakanat, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylle kauppaan ja apteekkiin. Teemme kaiken yhdessä rupatellen ja mahdollisimman paljon senioria aktivoiden.

 

Takaisin kotiin tultuamme lämmitämme aterian ja opettelemme samalla vähän puhelimen käyttöä.​ Mikäli autamme asiakasta myös hygienian hoidossa, voimme tukea suihkussa käymisessä ja ihon rasvauksessa.​

Monesti kaikki arjen askareet saadaan tehtyä yhdessäolon lomassa yhden käynnin aikana. Tavoitteemme on, että omaisen vieraillessa läheisensä luona aikaa jää yhteiseen oleskeluun, eikä kaikki aika kulu arjen tehtävien suorittamiseen.

Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena vastuullisesta liiketoiminnasta.

Yhteiskunnallinen yritys_Suomi.png

Olemme valtakunnallinen, täysin kotimainen kotiapu

Helppy on Helsingistä lähtöisin oleva täysin kotimainen kotiavun tarjoaja. 

 

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ruotsinkielisiä senioreita auttavat meidän suomenruotsalaiset helpperimme. Meille on tärkeää, että kaikki saavat palvelua omalla äidinkielellään.

Rollaattori