Henkilökohtaista apua seniorikotiin

Me olemme Helppy, uudenlainen valtakunnallinen senioripalvelu. Meiltä seniori saa apua aina samalta omalta nimetyltä henkilöltä, helpperiltä. 

Täydennämme seniorikotien palveluita tarjoamalla esimeriksi henkilökohtaista ulkoiluapua. Helpperimme auttavat kaikessa ja hinta on aina sama: tuntihinta 42 €/h, 16,80 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen. ”Autamme kuin omaa äitiämme” on mottomme.

Helpperin voi tilata joko seniorin omainen, tai seniorikoti voi tarjota helpperikäyntejä lisäpalveluna. 

Helppy

Missä Helppy täydentää?

Ulkoiluapu

Autamme pitämään seniorit aktiivisina säännöllisellä ulkoilulla. Aina hoivakodissa ei pääse tarpeeksi ulos. Silloin oma avustaja, helpperi, on tärkeä ulkoilukaveri.

Saattamis- ja asiointiapu

Saatamme seniorin laboratorioon, röntgenille tai tulemme seuraksi ostamaan uudet talvivaatteet. Saattoapu keventää myös kiireisen henkilökunnan taakkaa. 

Resurssiapu

Tuemme seniorikoteja myös resurssitarpeissa. Meillä on valtakunnallinen verkosto ja yli 5 000 avustajaa ja hoitajaa. Olemme myös hyväksytty sosiaalipalvelujen tuottaja melkein kaikissa kunnissa. 

Päivätoiminnan apu

Helpperi avustaa päivätoiminnassa, kuten retkien järjestämisessä. Resurssiapu helpottaa henkilökunnan taakkaa ja mahdollistaa seniorille henkilökohtaisemman kokemuksen. 

Miksi valita Helppy?

Helppy

Aina sama henkilö

Nimeämme teille oman avustajan tai hoitajan eli helpperin, josta ajan myötä tulee tuttu arjen tukipilari.

Helppy

Kuulumiset puhelimeen

Saatte avustajan ja läheisen kuulumiset käynniltä suoraan puhelimeen. Näin tiedätte aina, miten käynti on mennyt.

Helppy

Helppo tilaus, ei sitoutumista

Avun pyytäminen on helppoa, eikä meillä ole sitovia sopimuksia. Keskustellaan avuntarpeestanne vaikka heti.

MTV-uutiset logo
Helppy
Helppy
Helppy
Helppy

Esimerkki helpperin päivästä

  • Käynnin alussa vaihdamme kuulumiset, olemme läsnä ja kuulostelemme päivän vointia.

  • Sitten puuhastelemme kodin eri askareiden parissa, vaihdamme vaikka lakanat, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylle kauppaan ja apteekkiin. Teemme kaiken yhdessä rupatellen ja mahdollisimman paljon senioria aktivoiden.

  • Takaisin kotiin tultuamme lämmitämme aterian ja opettelemme samalla vähän puhelimen käyttöä.​ Mikäli autamme asiakasta myös hygienian hoidossa, voimme tukea suihkussa käymisessä ja ihon rasvauksessa.

  • Monesti kaikki arjen askareet saadaan tehtyä yhdessäolon lomassa yhden käynnin aikana. Tavoitteemme on, että omaisen vieraillessa läheisensä luona aikaa jää yhteiseen oleskeluun, eikä kaikki aika kulu arjen tehtävien suorittamiseen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Me autamme! Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Mona Holm 
Helpperipäällikkö
mona.holm@helppy.fi
041 490 7220

Helppy