Merkityksellistä ja joustavaa osa-aikatyötä ikäihmisten parissa

Haluaisitko auttaa lähelläsi asuvaa ikäihmistä hänen arjessaan ja olla seurana? Tule helpperiksi!

Tarjoamme mahdollisuuden merkityksellisen osa-aikatyön tekemiseen hyvässä seurassa. Olemme vastuullinen työnantaja, joten meillä teet työtä automaattisesti työsuhteessa.

Mottomme mukaisesti autamme ikäihmisiä kuin omaa äitiämme ja ikäihmisen lempeä kohtaaminen on meille kaikki kaikessa. Helpperit puuhastelevat ja auttavat ikäihmistä yhdessä rupatellen, aivan kuten auttaisit omaa läheistäsikin.

Mikäli ikäihmiset ovat myös sinulle sydämen asia, täytä lyhyt hakemus heti!

Helppy

Näin hakuprosessi etenee

1.

Täytä hakulomake, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit työskennellä helpperinä 💙

2.

Käymme hakemuksesi läpi. Jos sopisit helpperiksi, mutta alueellasi ei ole juuri nyt apua kaipaavia ikäihmisiä, siirrämme sinut odotuslistalle

3.

Kun alueellasi on apua kotiin kaipaava ikäihminen, kutsumme sinut perehdytykseen 🙌

4.

Tapaat ikäihmisen tutustumiskäynnillä. Jos kaikki sujuu mukavasti, jatkatte käyntejä sovitusti 👵🏼

Me tarjoamme sinulle

Merkityksellisen osa-aikatyön lähellä kotiasi

Autat ja ystävystyt lähelläsi asuvan ikäihmisen kanssa. Monesti helpperistä tulee ikäihmisen luottoystävä.

Kilpailukykyisen palkan

Tarjoamme helppereille noin 12-15 € tuntipalkan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Omalla bonusmallillamme voit saada jopa 3 € lisää tuntikorvaukseen.

Töitä silloin kun haluat

Määrität omat työaikasi yhdessä seniorin kanssa. Tyypillisesti meillä työskennellään 2-6 h/vko. Ajan myötä voit myös kasvattaa auttamiesi ikäihmisten määrää.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä sinulla on mahdollisuus edetä kokemuksen ja hyvän asiakaspalautteen ansiosta pro-helpperiksi tai guru-helpperiksi ja saada korotusta tuntikorvaukseesi!

Kirjaukset Helppyn sovellukseen

Hallinnoit itse kalenteriasi ja teet kirjaukset kätevästi Helppyn omalla sovelluksella. 

Helpon startin ja jatkuvan tuen

Saat hyvän perehdytyksen helpperinä olemiseen ja tukea kokeneelta Helppyn toimiston tiimiltä aina kun tarvitset.

Työ helpperinä on osa-aikaista, joten se sopii loistavasti moneen tilanteeseen!

Katso video, jossa helpperit Laura ja Maria kertovat kokemuksistaan

Usein kysyttyä

Sitä, että palat halusta auttaa senioreitamme ja puhut sujuvaa suomea tai ruotsia. Työ ei vaadi muita erityisiä taitoja. Riittää, kun tykkäät olla ikäihmisten kanssa ja haluat omalla toiminnallasi tehdä heidän arjestaan parempaa. Hoitaja-helpperin työ vaatii lisäksi sosiaali- ja terveysalan koulutuksen. 

"Autamme kuin omaa äitiämme" on mottomme. Saatat esimerkiksi puuhailla oman seniorisi apuna hänen kotonaan, viedä roskat, käydä kävelyllä, kaupassa tai olla vain seurana seniorille. Työtä voi tehdä oman tilanteensa mukaan ja työajat ovat joustavat.

Helpperi on henkilö, joka tarjoaa arjen apua ja seuraa omalle nimetylle ikäihmiselle. Meillä työskentelee kolmenlaisia helppereitä:

  • Avustajia, jotka auttavat esimerkiksi arjen askareissa ja ovat seurana

  • Hoitajia, joilla on sosiaali- ja terveysalan koulutus ja jotka voivat muiden askareiden lisäksi auttaa esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian hoidossa.

  • Siivoojia, jotka tekevät kotisiivouksia senioreille

Ajan myötä monet helpperimme ovat ystävystyneet oman seniorinsa kanssa (tarinoita meistä Instagramissa @helppy.fi). Helpperin työtä voivat tehdä kaikenikäiset (yli 18v) opiskelijoista eläkeläisiin. Tärkeintä on reipas työote ja aito halu auttaa.

  • Oman, sinulle valikoidun ikäihmisen.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä muun työn ohelle sekä opiskelijoille ja eläkeläisille. Tavallisin työaika on 2-6 tuntia viikossa.

  • Kilpailukykyisen palkan: noin 12-15 €/h. Omalla bonusmallillamme voit saada jopa 3 € lisää tuntikorvaukseen. Tuntipalkan päälle saat työehtosopimuksen mukaiset lisät sekä lomakorvaukset.

Työ helpperinä on aina osa-aikaista. Tavallisesti meillä työskennellään 2-6 h/vko. Helpperin työ on joustavaa ja se sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten opiskelijalle, eläkeläiselle tai lisätyöksi. Ajan myötä voit myös halutessasi kasvattaa auttamiesi ikäihmisten määrää.

Helppy

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!