Hei opiskelija! Kiinnostaako merkityksellinen osa-aikatyö ikäihmisten parissa?

Helpperinä työskentely sopii loistavasti opintojen oheen! Meillä pääset tekemään merkityksellistä osa-aikatyötä hyvässä seurassa. Olemme vastuullinen työnantaja, joten meillä teet työtä automaattisesti työsuhteessa.

Helpperinä saatat esimerkiksi puuhailla ikäihmisen kanssa kotona, viedä roskat, käydä kävelyllä tai vaikkapa ruokaostoksilla yhdessä. Monet helpperimme ovat ajan myötä myös ystävystyneet ikäihmisten kanssa!

Mikäli ikäihmiset ovat myös sinulle sydämen asia, laita hakemusta tulemaan!

Helppy

Näin hakuprosessi etenee

1.

Täytä hakulomake, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit työskennellä helpperinä 💙

2.

Käymme hakemuksesi läpi ja sovimme lyhyen puhelinhaastattelun 📞

3.

Kun lähialueellasi on sinulle sopiva seniori, kutsumme sinut perehdytykseen 🙌

4.

Tapaat seniorin tutustumiskäynnillä. Jos kaikki sujuu mukavasti, jatkatte käyntejä sovitusti 👵🏼

Me tarjoamme sinulle

Merkityksellistä työtä lähellä kotiasi

Autat ja ystävystyt lähelläsi asuvan ikäihmisen kanssa. Monesti helpperistä tulee ikäihmisen luottoystävä.

Kilpailukykyisen palkan

Tarjoamme helppereille noin 12-15 €/h ja hoiva-alan koulutetuille helppereille noin 13-17 €/h. Tuntipalkan päälle saat työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Töitä silloin kun haluat

Määrität omat työaikasi yhdessä seniorin kanssa. Tyypillinen avuntarve on yleensä 2-4 h/vko. Ajan myötä voit myös kasvattaa auttamiesi ikäihmisten määrää.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä sinulla on mahdollisuus edetä kokemuksen ja hyvän asiakaspalautteen ansiosta pro-helpperiksi tai guru-helpperiksi ja saada korotusta palkkaasi!

Kirjaukset Helppyn sovellukseen

Hallinnoit kalenteriasi ja teet kirjaukset kätevästi Helppyn omalla sovelluksella. 

Helpon startin ja jatkuvan tuen

Saat hyvän perehdytyksen helpperinä olemiseen ja tukea kokeneelta Helppyn toimiston tiimiltä aina kun tarvitset.

Katso video, jossa helpperit Laura ja Maria kertovat kokemuksistaan

Olet ehkä kuullut meistä...

MTV-uutiset logo
Yle logo
HBL logo
Helsingin sanomat logo

Usein kysyttyä

Sitä, että palat halusta auttaa senioreitamme ja puhut sujuvaa suomea tai ruotsia. Työ ei vaadi muita erityisiä taitoja. Riittää, kun tykkäät olla ikäihmisten kanssa ja haluat omalla toiminnallasi tehdä heidän arjestaan parempaa. Hoitaja-helpperin työ vaatii lisäksi terveydenhuoltoalan koulutuksen. 

"Autamme kuin omaa äitiämme" on mottomme. Saatat esimerkiksi puuhailla oman seniorisi apuna hänen kotonaan, viedä roskat, käydä kävelyllä, kaupassa tai olla vain seurana seniorille. Työtä voi tehdä oman tilanteensa mukaan ja työajat ovat joustavat.

Helpperi on henkilö, joka tarjoaa arjen apua ja seuraa omalle nimetylle ikäihmiselle. Meillä työskentelee kolmenlaisia helppereitä:

  • Avustajia, jotka auttavat esimerkiksi arjen askareissa ja ovat seurana

  • Hoitajia, joilla on hoitoalan koulutus ja jotka voivat muiden askareiden lisäksi auttaa esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian hoidossa.

  • Siivoojia, jotka tekevät kotisiivouksia senioreille

Ajan myötä monet helpperimme ovat ystävystyneet oman seniorinsa kanssa (tarinoita meistä Instagramissa @helppy.fi). Helpperin työtä voivat tehdä kaikenikäiset (yli 18v) opiskelijoista eläkeläisiin. Tärkeintä on reipas työote ja aito halu auttaa.

  • Oman, sinulle valikoidun ikäihmisen.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä muun työn ohelle sekä opiskelijoille ja eläkeläisille, tavallisin työaika on 2-4 tuntia viikossa.

  • Kilpailukykyisen palkan: helppereille noin 12-15 €/h ja hoiva-alan koulutetuille helppereille noin 13-17 €/h. Tuntipalkan päälle saat työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Helppy

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!