Ateriointi

Hyvä ravitsemus on keskeinen osa ikääntyneen hyvinvointia. Säännölliset, terveelliset ateriat tarjoavat tarvittavat ravintoaineet ja energiaa päivittäiseen elämään.

Helpperimme tukevat ikääntyneen ateriointia ja varmistavat osaltaan, että ikääntynyt ruokailee säännöllisesti ja monipuolisesti, vaikka ruoanlaitossa tai ravitsemuksessa olisi haasteita. Tarjoamme ikääntyneille mahdollisuuden nauttia ruoasta seurassa ja luoda yhdessä mukavia hetkiä.

Helppy

Ruokaostosten tekeminen

Helpperimme avustavat ruokaostosten tekemisessä tai käyvät ruokakaupassa ikääntyneen puolesta. Helpperi voi avustaa myös ruokatilausten tekemisessä ja ottaa vastaan ruokatoimituksen ikääntyneen luona.

Aterioiden valmistus

Helpperimme ovat apuna aterioiden valmistuksessa. Autamme suunnittelemaan ruokalistan ja valmistamme ravitsevan aterian. Tarjoamme vaihtoehtoja erilaisiin aterioihin ja pyrimme tuomaan mukavaa vaihtelua.

Ruokailun yhdessä

Tarjoamme seuraa myös aterioiden aikana. Yhdessä syöminen on usein mukavampaa kuin yksin, joten helpperimme ovat seurana ruokailuhetkessä ja huolehtivat, että aterioista nauttiminen on miellyttävää ja turvallista.

Tilaa apua helposti ja nopeasti