Helppy

7.12.2023 - 1 min

Ilmoitamme kotitalousvähennystietosi automaattisesti verottajalle

Uutta asiakkaillemme! Jatkossa voimme ilmoittaa kotitalousvähennyksen tiedot automaattisesti suoraan verottajalle puolestasi.

Kuten ehkä muistat, Helppyn tarjoamat hoivapalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää verotuksessasi 60 % työn osuudesta.

Meillä on nyt asiakkaillemme hyviä uutisia, sillä kotitalousvähennyksen hyödyntäminen Helppyn palveluista on nyt tehty entistä helpommaksi. Verohallinto julkaisi tänä vuonna kotitalousvähennyksen automaation, jonka olemme nyt ottaneet käyttöön.

Jatkossa voimme ilmoittaa kotitalousvähennyksen tiedot suoraan verottajalle puolestasi. Tarjoamme palvelun asiakkaillemme veloituksetta!

Kotitalousvähennys automaattisesti – näin se toimii

Kun otat ominaisuuden käyttöön 20.12.2023 mennessä, ilmoitamme kaikki Helppylle vuonna 2023 maksamasi laskut verottajalle. Ja ei huolta tulevaisuudesta – otettuasi ominaisuuden käyttöön ilmoitamme myös jatkossa maksusi verottajalle noin kuukauden sisällä laskun maksamisesta. Näin tiedot ilmestyvät OmaVeroon ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormeakaan.

Voit myös halutessasi ottaa automaattisen ilmoittamisen käyttöön myöhemmin asiakaspalvelumme kautta.

Hyvät uutiset eivät lopu tähän. Kun tiedot ilmoitetaan kuukausittain, voit hyödyntää halutessasi verovähennystä nopeammin tilaamalla itsellesi uuden verokortin, jossa siihen mennessä kertyneet vähennykset on otettu huomioon.

Lisätietoa siitä miten voit hyödyntää kotitalousvähennyksen nopeammin, löydät Verohallinnon verkkosivuilta kohdasta Onko yritys ilmoittanut tiedot puolestasi?”

Askarruttaako jokin? Me autamme.

Näin Helppy syntyi

”Perustin Helppyn, koska halusin parempaa tukea äidilleni. Hän oli ensimmäinen asiakkaamme, nyt autamme jo satoja senioreita.”

Richard Nordström
Perustaja, Helppy

Helppy