Blogi

Helppy

29.5.2024 - 2 min

Tuplaruuhkavuodet-tutkimus: Lähes jokainen 40–60-vuotias työssäkäyvä kantaa huolta ikääntyneestä vanhemmastaan, ja osalla tämä vaikuttaa jopa työkykyyn
Väestön ikääntyessä yhä useampi auttaa työn ohella ikääntynyttä vanhempaansa arjessa. Helppyn toista kertaa teettämässä Tuplaruuhkavuodet-tutkimuksessa kysyttiin 40–60-vuotiaiden suomalaisten huolia ja toiveita vanhempien ikääntymiseen liittyen.
Lue lisää

Helppy

7.12.2023 - 1 min

Ilmoitamme kotitalousvähennystietosi automaattisesti verottajalle
Uutta asiakkaillemme! Jatkossa voimme ilmoittaa kotitalousvähennyksen tiedot automaattisesti suoraan verottajalle puolestasi.
Lue lisää

Helppy

9.11.2023 - 2 min

Eläkeläinen Jukka ryhtyi helpperiksi – Yllätys oli suuri, kun autettava olikin lapsuuden idoli
Kolme vuotta eläkkeellä ollut Jukka löysi Helppyn etsiessään arkeensa merkityksellistä tekemistä. Uskomattoman sattuman kautta Jukka auttaa nyt arjessa lapsuuden idoliaan, entistä mäkihyppääjää Niilo Halosta. Helpperikäyntien aikana miehistä on tullut hyviä ystäviä, joita yhdistää intohimo urheiluun.
Lue lisää

Helppy

27.10.2023 - 3 min

Vanhuksen kodin siivous – Nämä 8 asiaa kannattaa huomioida
Tässä pikaoppaasaa kerromme, miten pidät huolta ikääntyneen läheisesi kodin siisteydestä ja turvallisuudesta.
Lue lisää

Helppy

25.10.2023 - 2 min

“Ei täydellisempää voisi olla!” – Isabellan arki keveni Helppyn omaishoitajan tuella
Isabella ja hänen miehensä Niilo ovat ollet Helppyn asiakkaita lähes vuoden. Isabella toimii Niilon omaishoitajana, ja Helppy tukee pariskuntaa omaishoitajan vapaan järjestämisessä. Monille virallisen omaishoitajastatuksen hakeminen voi kuitenkin olla haasteellista, vaikka hyödyt olisivat merkittävät. Myös Isabellan ja Niilon osalta statuksen hakemiseen kului useampi vuosi.
Lue lisää

Helppy

1.2.2023 - 2 min

Mikä on turvapuhelin ja miten se toimii?
Turvapuhelin lisää ikäihmisen arjen turvallisuutta ja tuo myös omaiselle mielenrauhaa. Turvapuhelin on hyvä hankkia hyvissä ajoin.
Lue lisää

Askarruttaako jokin? Me autamme.