Hei hoiva-avustaja! Haluaisitko olla apuna aina samalle ikäihmiselle ilman kiirettä?

Haluaisitko auttaa lähelläsi asuvaa ikäihmistä hänen arjessaan kiireettömästi? Onko sinulla hoiva-avustajan koulutus tai kokemusta hoiva-avustajan työstä? Tule meille hoitaja-helpperiksi!

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja joustavaa osa-aikatyötä ikäihmisten parissa.

Hoitaja-helpperi huolehtii ikäihmisen hyvinvoinnista ja kotona pärjäämisestä kokonaisvaltaisesti, sekä tukee häntä arjen askareissa. Työhön ei kuitenkaan sisälly sairaanhoidollisia tehtäviä tai lääkkeen annostelua.

Mikäli ikäihmiset ovat myös sinulle sydämen asia, laita hakemusta tulemaan!

Helppy

Näin hakuprosessi etenee

1.

Täytä hakulomake, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit työskennellä helpperinä 💙

2.

Käymme hakemuksesi läpi. Jos sopisit helpperiksi, mutta alueellasi ei ole juuri nyt apua kaipaavia ikäihmisiä, siirrämme sinut odotuslistalle

3.

Kun alueellasi on apua kotiin kaipaava ikäihminen, kutsumme sinut perehdytykseen 🙌

4.

Tapaat ikäihmisen tutustumiskäynnillä. Jos kaikki sujuu mukavasti, jatkatte käyntejä sovitusti 👵🏼

Me tarjoamme sinulle

Merkityksellistä työtä lähellä kotiasi

Autat ja ystävystyt lähelläsi asuvan ikäihmisen kanssa. Monesti helpperistä tulee ikäihmisen luottoystävä.

Kokonaisvaltaista auttamista 

Me tiedämme, miten tärkeää on viettää aikaa ikäihmisten kanssa ilman kiirettä. Siksi meillä käynti kestää vähintään 1,5 h. Näin kaikki tehtävät saadaan tehtyä rauhassa ja aikaa jää myös ikäihmisen kohtaamiseen.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä sinulla on mahdollisuus edetä kokemuksen ja hyvän asiakaspalautteen ansiosta pro-helpperiksi tai guru-helpperiksi ja saada korotusta tuntikorvaukseesi!

Joustavat työajat

Meillä määrität omat työaikasi yhdessä auttamiesi ikäihmisten kanssa. Voit työskennellä juuri niin paljon kuin haluat, aina muutamasta tunnista täyteen työviikkoon. 

Kilpailukykyisen palkan

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan koulutetuille helppereille noin 13-15 € tuntipalkan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Omalla bonusmallillamme voit saada jopa 3€ lisää tuntikorvaukseen.

Helpon startin ja työyhteisön tuen

Saat hyvän perehdytyksen meillä työskentelyyn sekä tukea Helppyn toimiston tiimiltä aina kun tarvitset. Järjestämme myös helpperipäiviä, joissa pääset tapaamaan työkavereitasi.

Katso video, jossa helpperit Laura ja Maria kertovat kokemuksistaan

Olet ehkä kuullut meistä...

MTV-uutiset logo
Yle logo
HBL logo
Helsingin sanomat logo

Usein kysyttyä

Sitä, että palat halusta auttaa ikäihmisiä. Lisäksi hoitaja-helpperin työ vaatii sosiaali- ja terveysalan koulutuksen tai vankan kokemuksen henkilökohtaisen avustajan työstä. 

Tärkeintä on, että haluat viettää aikaa ikäihmisten kanssa ja tehdä omalla toiminnallasi heidän arjestaan parempaa. Työtä voi tehdä oman tilanteen mukaan ja työajat ovat hyvin joustavat.

Hoitaja-helpperi on sosiaali- ja terveysalan koulutettu henkilö, joka tarjoaa arjen apua ja seuraa omalle nimetylle ikäihmiselle. Hän tukee ikäihmistä kaikenlaisissa arjen askareissa, kuten ulkoilu ja kauppareissut, roskien vieminen, ruokailussa tukeminen, saattoapu tai ihan vain yhdessäolo ja jutustelu. 

Hoitaja-helpperi tukee seniorin hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Hoivan ja huolenpidon tehtävät sisältävät esim. voinnin tarkkailua, kotona pärjäämisen tukemista ja liikkumisessa tukemista. Lisäksi voit auttaa henkilökohtaisen hygienian hoidossa, kuten suihkuavussa.

  • Oman, sinulle valikoidun ikäihmisen.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä opintojen oheen. Meillä voit työskennellä juuri niin paljon kuin haluat, aina muutamasta tunnista täyteen työviikkoon (koskee pääkaupunkiseutua) 

Helppy

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!