Seniorikodissa asuvalle oma ulkoiluttaja

Säännöllisiä käyntejä omalta tutulta helpperiltä

Autamme paljon sekä yksityisissä että kunnan hoitokodeissa asuvia senioreita. Jos et ehdi vierailla läheistä ikäihmistäsi niin paljon kuin haluaisit, meiltä saat oman nimetyn helpperin, joka auttaa läheistäsi kuin ystävä.

 

Helpperit tukevat säännöllistä ulkoilua, auttavat asioinneissa (kuten vaateostoksissa tai käynneissä hammaslääkärillä) ja tuovat iloa arkeen (kuten ääneen lukemista, pelaamista tai kahvilassa käymistä).

Luotettavaa henkilökohtaista apua aina samalta omalta avustajalta.

Henkilökohtainen avustaja

Varaa oma ulkoiluttaja seniorikotiin

Hinta 38€/h, tai 22.80€/h kotitalousvähennyksellä

Muuttamassa seniorikotiin?

Muuttaminen on aina työlästä ja sitä se on erityisesti senioreille. 
 

Monesti vuosien varrelta on kerääntynyt paljon tavaraa ja muistoja. Muuton yhteydessä on paljon läpikäytävää ja lajiteltavaa. Pitää valita tärkeimmät esineet ja vaatteet mukaan pieneen uuteen seniorikodin asuntoon. Monesti pitää valita mukaan huonekaluja ja mikäli ei löydy kooltaan sopivia, pitää lisähankintoja tehdä. Järjestämisessä pitää monesti hoitaa muuttoilmoituksia, pankin suoraveloituksia ja hoidon siirtymistä uuteen taloon (ml. turvapuhelin).

Helppy auttaa monia senioreita ja omaisia näissä tärkeissä tunteellisissa elämänvaiheissa

 

Meiltä saatte nimetyn helpperin avuksi seniorille. He käyvät läpi tavaroita, vaatteita ja huonekaluja, joita seniori haluaa mukaan hoitokotiin. He lajittelevat muistoesineitä suoraan laatikoihin, jotta itse muutto sujuu sitten kätevästi. Helpperi tulee myös mukaan asioinneille antamaan tukea ja auttaa uuden kodin sisustamisessa hoitokodissa.

Helppy on palvelu, joka uudistaa rohkeasti hoiva-alaa. Meiltä ikäihmiset saavat apua aina samalta henkilöltä, helpperiltä – juuri silloin kun on tarve. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua ikäihmiselle itselleen, heidän kotiinsa sekä omaisilleen. Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Monesti ikäihmiset pyytävät ja heille hankitaan apua liian myöhään. Me haluamme muuttaa tätä.

Seniorin tärkein kumppani. 
Toimimme valtakunnallisesti.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white