Apua ulkoiluun seniorikodissa asuvalle 

Säännöllistä apua ja seuraa ulkoilun tueksi omalta helpperiltä

Teemme paljon yhteistyötä ja autamme sekä yksityisissä että kunnan hoitokodeissa asuvia senioreita. Oma helpperi auttaa pitämään seniorikodissa asuvan läheisesi aktiivisena ja on seuraksi silloin, jos ei itse pääse vierailemaan niin usein kuin haluaisi.

Helpperit tukevat esimerkiksi säännöllistä ulkoilua, auttavat asioinneissa, kuten vaateostoksilla tai hammaslääkärillä ja tuovat iloa arkeen, kuten lukevat ääneen, pelaavat pelejä tai käyvät kahvilassa yhdessä.

Meiltä seniori saa aina oman tutun nimetyn henkilökohtaisen helpperin. Mottomme on: autamme kuin omaa äitiämme. Helppereistä tulee usein senioreiden ja omaisten luottoystäviä. 

Henkilökohtainen avustaja

Varaa oma helpperi seniorikotiin

Hinta 38 €/h tai 22,80 €/h kotitalousvähennyksellä

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Muuttamassa seniorikotiin?

Muuttaminen on kaikille työlästä ja sitä se on erityisesti senioreille
 

Monesti vuosien varrelta on kerääntynyt paljon tavaraa ja muistoja. Muuton yhteydessä on paljon läpikäytävää ja lajiteltavaa. Pitää valita tärkeimmät esineet ja vaatteet mukaan pieneen uuteen seniorikodin asuntoon. Monesti pitää valita mukaan huonekaluja ja mikäli ei löydy kooltaan sopivia, pitää myös lisähankintoja tehdä. Lisäksi pitää myös monesti hoitaa muuttoilmoituksia, pankin suoraveloituksia ja hoidon siirtymistä uuteen taloon (ml. turvapuhelin).

Helppy auttaa monia senioreita ja omaisia näissä tärkeissä tunteellisissa elämänvaiheissa

 

Meiltä saatte nimetyn helpperin avuksi seniorille. He käyvät läpi tavaroita, vaatteita ja huonekaluja, joita seniori haluaa mukaan hoitokotiin. He lajittelevat muistoesineitä suoraan laatikoihin, jotta itse muutto sujuisi kätevästi. Helpperi voi myös tulla mukaan asioinneille antamaan tukea ja auttaa uuden kodin sisustamisessa hoitokodissa.

Muutto.jpg

Pohditko seniorikotiin muuttoa tai tarvitseeko läheisesi tukea seniorikodissa? Soita meille 010 299 8 299 tai ota yhteyttä!