Hoivapalvelut Jyväskylä

Apua aina samalta tutulta hoitajalta – nopeasti ja joustavasti.

Helppyltä saat luotettavat ja kiireettömät hoivapalvelut Jyväskylässä. Olemme jo satojen senioreiden luotettu kumppani.

Helppy

Hoivapalvelut Jyväskylässä, teidän tarpeitanne kuunnellen.

  • Ulkoilu

  • Saattaminen

  • Kaupassa käynti

  • Seuran- ja huolenpito

  • Päivittäiset toimet

  • Apua älylaitteiden kanssa

  • Tiskaus

  • Pyykkihuolto

  • Roskien vienti

  • Suihkuapu ja hygienian tukeminen

Meidän kanssamme on helppo toimia. Ei ikinä sitoutumista tai hankalia palvelupaketteja. Jutellaan heti aluksi yhdessä, miten voimme palvella juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme hyväksytty sosiaalipalveluiden tuottaja Jyväskylässä. Voit siis halutessasi tilata Helppyn hoivapalvelut täydentämään Jyväskylän kaupungin kotihoitoa.

Oli tarpeenne sitten 1 tai 7 käyntiä viikossa, me autamme. Hinta alkaen 39 €/h, eli 15,60 €/h kotitalousvähennyksellä. Minimikäynti 1,5h.

Miksi valita Helppy?

Helppy

Aina sama henkilö

Nimeämme teille oman avustajan tai hoitajan eli helpperin, josta ajan myötä tulee tuttu arjen tukipilari.

Helppy

Kuulumiset puhelimeen

Saatte avustajan ja läheisen kuulumiset käynniltä suoraan puhelimeen. Näin tiedätte aina, miten käynti on mennyt.

Helppy

Helppo tilaus, ei sitoutumista

Avun pyytäminen on helppoa, eikä meillä ole sitovia sopimuksia. Keskustellaan avuntarpeestanne vaikka heti.

”Helppyn helpperit ovat kaikki supermukavia ja antavat mielenrauhaa myös omaisille."

OUTI
Tytär

"Meille omaisille tämä on tuonut mielenrauhaa, sillä koemme, että hänestä pidetään hyvää huolta."

TOM

Poika

Mielenrauhaa koko perhepiirille

Oman läheisen ikääntyminen tuo mukanaan paljon huolta. Selvitettäviä asioita on paljon. Me olemme täällä tukemassa teitä.

Usein kysyttyä

Voit tilata apua kotiin soittamalla meille numeroon 010 299 8 299 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@helppy.fi. Vaihtoehtoisesti voit jättää yhteydenottopyynnön tilauslomakkeellamme, johon pääset klikkaamalla tästä.

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti. Arkisin vastaamme yhteydenottopyyntöihin 24 h sisällä.

Hinta avustajan palveluille on 39 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 15,60 €/h. Hoiva-alan koulutetun hoitajan palveluiden hinta on 49 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €/h. Jotta kaikki tarvittava ehditään tehdä kiireettömästi, vähimmäispituus käynnille on 1,5 h.

Lisäksi meiltä saa kotisiivouspalvelua, jonka hinta on 49 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €/h.

Hinnaston kaikille palveluille löydät klikkaamalla tästä.

Aina tarvetta ei tiedä etukäteen. Siksi palveluissamme ei ole sitoutumispakkoa, vaan helpperiin voi tutustua rauhassa ja muuttaa avun tarvetta joustavasti tilanteen mukaan.

Jotta saisitte parasta mahdollista apua läheisellenne kotiin, autamme teitä aina sopivan palvelukokonaisuuden ja käyntitiheyden löytämisessä.

Saat. Suosittelemme teille avustajaa, mutta tutustumiskäynnin jälkeen avustajaa saa halutessaan vaihtaa. Pyrimme siihen, että seniorin ja avustajan kemiat kohtaisivat mahdollisimman hyvin. Siksi voit kertoa meille, jos toivot esimerkiksi ruotsinkielistä avustajaa.

Meillä työskentelee avustajia, hoitajia ja siivoojia, jotka kaikki on valittu työntekijöiksemme laajan haastattelun ja perehdytyksen kautta. Näin takaamme, että työntekijät ovat sitoutuneita auttamaan juuri sinua arjessa. Hoitajillamme on aina sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus, ja kotisiivoojillamme on koulutus siivousalalta tai laajaa kokemusta ammattisiivouksesta.

Juuri sen verran kuin tarvitset. Yleisin käyntien määrä on 2 tunnin käynti kerran viikossa, mutta autamme tarvittaessa myös joka päivä. Monet asiakkaamme tilaavat apua kunnan kotihoidon lisäksi. Tällöin kunta hoitaa päivittäiset käynnit, kun taas Helppyn avustaja on tukena kiireettömästi arjessa.

Saa. Kotitalousvähennystä saa 60% palvelun hinnasta, jopa 3 500 €/vuosi tai pariskuntana yhteensä 7 000 €/vuosi. Halutessanne autamme vähennyksen hyödyntämisessä.

Kotitalousvähennyksellä arjen avulle jää hintaa 15,60 €/h ja hoivan ja kotisiivouksen palveluille hintaa jää 19,60 €/h.

Kotitalousvähennys on hieno mahdollisuus säästää rahaa ja saada tarvitsemasi hoivapalvelut kotiin. Olemme täällä auttaaksemme sinua hyödyntämään tämän edun täysimääräisesti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai apua.

Oikeastaan kaiken, mihin kotona tai seniorikodissa voi apua tarvita. Pyykinpesusta aina roskien vientiin ja vaatekaapin järjestelyyn. Tai vaikka asioinneilla apteekissa tai ruokakaupassa. Olemme myös juttuseurana, kahviseurana tai vaikkapa digiapuna. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täällä.

Lisäksi autamme sairaalasta kotiutuessa, siellä ollessa tai vaikkapa matkustamaan läheisen luokse. Lisäksi olemme tukena omaishoitajille, palvelusetelillä tai ilman. Näiden lisäksi tarjoamme kotisiivouspalvelua, lue lisää palvelusta täällä.

Jos pohdit, voisimmeko olla avuksi sinulle, soita meille numeroon 010 299 8 299 ja kysy lisää.

Voit. Teemme paljon yhteistyötä kunnan kotihoidon kanssa. Tavallisesti kunta hoitaa tällöin lyhyet käynnit ja lääkehoidon ja Helppyn avustaja taas auttaa ajan kanssa. Avustajamme voi olla apuna esimerkiksi kaupassa käymisessä, ruuanlaitossa sekä suihkussa käymisessä tai muun hygienian hoidossa. Lisää Helppyn yhdistämisestä kunnan kotihoitoon voit lukea täällä.

Näin Helppy syntyi

”Perustin Helppyn, koska halusin parempaa tukea äidilleni. Hän oli ensimmäinen asiakkaamme, nyt autamme jo satoja senioreita.”

Richard Nordström
Perustaja, Helppy

Helppy

Helppo tilaus ja aloitus

Guidance Helpper icon

1. Kerro tarpeenne

Täytä lomake alla tai soita 010 299 8 299. Autamme sinua järjestämään läheisesi arjen. Saatte meiltä oman helpperin ja kaikki muut palvelut.

Scooter Helpper icon

2. Ehdotamme helpperiä ja tutustumiskäyntiä

Tututustumiskäynnin jälkeen palvelu jatkuu tarpeenne mukaisesti. Maksat vain toteutuneista käynneistä, ei sitoutumispakkoa.

Helppy
Täytä lomake tai soita meille 010 299 8 299. Vastaamme arkisin 24 h sisällä!
Laura, palvelupäällikkö

Kerro tarpeenne

Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään.


Arjen apu (avustaja, 39 €/h)

Ulkoilu
Saattaminen
Kaupassa käynti
Seuran- ja huolenpito
Päivittäiset toimet
Apua älylaitteiden kanssa
Tiskaus
Pyykkihuolto
Roskien vienti

Hoiva (hoitaja, 49 €/h)

Suihkuapu
Hygienian tukeminen
Itsehoidon tukeminen

Kotisiivous (kotisiivooja, 49 €/h)

Kotisiivous (sis. välineet)

Muut palvelut

Ikkunanpesu, 49 €/h (sis. välineet)
Fysioterapia 95 €/h
Hieronta alk. 70 €/h
Jalkahoito 95 €/h (sis.välineet)

Lisätietoa

Minne apua kaivataan?

Yhteystietosi *

Mistä kuulit meistä?

Vastaamme arkisin 24 h sisällä.