top of page

"Suosittelen Helpperin työtä ehdottomasti, etenkin omalle ikäryhmälleni!"

Robert

Helpperi vuodesta 2019

Krogerus Robert.JPG

Eläkeläinen, 45 vuotta pankissa

Robert on auttanut näkövammaista pariskuntaa arjen askareissa jo kahden vuoden ajan.

"Parasta on tunne, kun voi olla toiselle ihmiselle avuksi ja saada merkityksellistä tekemistä arkipäivään."

Alussa Robert auttoi pariskuntaa tunnin viikossa, mutta nyt tarve on kasvanut jo jopa kuuteen viikkotuntiin. Kävelyiden ja kaupassa asioinnin lisäksi Robert on ollut avuksi monessa. Hän on auttanut laskujen maksamisessa ja pankkikortin tilaamisessa, hankkinut tavaroita joita ei lähikaupasta löydy, ollut paikalla sosiaalihuollon käyntien aikana ja auttanut rouvaa tallentamaan hänen sijaisäitinsä tiedot Lotta Svärd -arkistoon.

"Onnistuin myös korjaamaan rikkoutuneen verenpainemittarin vaihtamalla siihen mansetin. Tämä oli tärkeää, koska uusi verenpainemittari suostui puhumaan vain puolaa, tsekkiä, unkaria ja romaniaa. Palautin sen."

Robertilla on selkeä viesti helpperiksi ryhtyville: "Anna suhteen kehittymiselle aikaa ja kasvata luottamusta." Helpperin työ on asiakaspalvelutyötä joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Robertin mukaan on tärkeää ottaa selvää minkälaista avuntarvetta on ja auttaa parhaansa mukaan. Vaikeaa se ei ole ja Helppyltä sekä omaisilta voi aina saada tukea. "Helpperin työ on antoisaa ja tuo mielekästä sisältöä myös omaan elämään!"

"Suosittelen Helpperin työtä ehdottomasti, etenkin omalle ikäryhmälleni!"

Hae helpperiksi

Helpperiksi ryhtyminen on helppoa! Helpperiyhteisön vetäjä Laura opastaa sinua koko matkan.


Ilmoita kiinnostuksestasi helpperin työhön soittamalla numeroon 010 299 8 299 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@helppy.fi

Me olemme Sinuun videoyhteydessä ja opastamme Sinua kädestä pitäen. Helpperiksi ilmoittautuminen on vaivatonta eikä sido Sinua mihinkään.

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi oheisesta napista:

Laura Mäenniemi_edited.jpg
bottom of page