Hjälp av samma bekanta person

Vi erbjuder ett brett utbud av hemvårdstjänster i hela Finland. Alltid samma hjälpare, pålitligt och utan brådska.

Vardagshjälp

Vår helppare gör det möjligt för senioren att njuta av naturen och friluftslivet på ett säkert sätt. Vår helppare promenerar tillsammans med senioren, hjälper att att hitta trevliga promenadrutter och utomhusområden samt andra aktiviteter som passar deras fysiska och hälsomässiga behov. Vårt mål är att främja seniorens välbefinnande och erbjuda dem en möjlighet att njuta av naturen och den friska luften.

Våra helppare finns där för att stödja dig när du behöver sällskap, till exempel när du ska till läkarbesök. Våra professionella helppare följer med dig till och från dina ärenden

Vi hjälper till med butiksbesök och handlandet av matvaror. Vår helppare hjälper senioren att handla på ett säkert och enkelt sätt. Vi hjälper till med att planera inköpslistor och handlandet samt bär hem inköpen. Om ni så önskar kan vi också göra matinköpen för er. Vårt mål är att underlätta vardagen och ge senioren en möjlighet att handla utan stress och besvär.

Våra hjälparbetare erbjuder sällskap och social interaktion för ensamma seniorer. Vårt mål är att hjälpa seniorer att undvika ensamhet och öka sitt välbefinnande. Vi erbjuder personligt sällskap och samtal, sällskap vid promenader, deltagande i kulturevenemang och andra aktiviteter.

Vår medhjälpare hjälper dig med vardagssysslor som matlagning, tvätt, förflyttning och andra vardagssysslor. Vi hjälper till att förbereda måltider, erbjuder hjälp med utomhusaktiviteter och håller dig sällskap, till exempel när du dricker kaffe.

Vi erbjuder personlig vägledning och stöd för att hjälpa senioren att säkert använda teknologi hemma. Vi kan till exempel hjälpa med att använda smartphones, datorer, surfplattor och andra enheter som kan tänkas underlätta vardagen och hjälper senioren att hålla kontakten med sina nära och kära.

Vi hjälper dig att hålla disken ren. Våra professionella assistenter diskar och torkar disken samt fyller och tömmer diskmaskinen.

Våra tjänster omfattar ett brett utbud av hjälp med hushållssysslor, såsom tvätt. Våra medhjälpare tar hand om tvätten, viker kläder, byter och tvättar lakan.

Våra medhjälpare kan hjälpa till med att ta bort ditt skräp eller ta bort det åt dig. Detta kommer att hålla ditt hem snyggt och säkert.

Vård

Vår vårdare hjälper till med duschandet. Hos oss får den senioren alltid hjälp med duschandet av samma bekanta vårdare. Vi erbjuder den hjälp som behövs för att tvätta sig och garanterar säkerheten i duschen.

Vi erbjuder hjälp och stöd för att upprätthålla hygienen i hemmet. Vi hjälper till med duschandet, påklädning och alla andra uppgifter inom personlig hygien. Vi erbjuder också hjälp med hemstädning och bykande. Vårt mål är att se till att senioren kan upprätthålla en god hygien hemma och att senioren får den hjälp som behövs för att sköta sin hygien.

Vi erbjuder individuellt stöd och vägledning för att hjälpa dig att behålla din självständighet och ditt välbefinnande i ditt dagliga liv. Vår professionella vårdare hjälper dig med olika aktiviteter i det dagliga livet och arbetar tillsammans med dig för att stärka din självständighet.

Hemstädning

Med vår hemstädningstjänst får du ett rent och bekvämt hem. Våra erfarna städare kommer att tillhandahålla en grundlig städtjänst, inklusive ytrengöring, dammsugning, golvrengöring och mycket mer. Hemstädning inkluderar all nödvändig utrustning, förutom dammsugare och mopp, som måste finnas i kundens hem. Den rekommenderade städtiden är cirka 2 timmar per 50m2.

Många äldre upplever fönsterputsning som en skrämmande uppgift och det av goda skäl, när risken för att falla är betydande.

För ett bra resultat bör man ha yrkeskunskaper. Våra erfarna medarbetare gör en grundlig rengöring av dina fönster, inklusive noggrann rengöring av glas, karmar och bågar.

Helppy

Vardagshjälp

Medhjälpare

Priset utan hushållsavdrag från
42 €/h

Helppy

Vård

Vårdare

Priset utan hushållsavdrag från
49 €/h

Helppy

Hemstädning

Hemstädare

Priset utan hushållsavdrag från
49 €/h

Helppy

Helpparens besök kan se ut så här:

  • Vi börjar alltid besöket med att vara genuint närvarande och hör hur hen mår.

  • Sedan börjar vi pyssla tillsammans med hemmets tyngre sysslor som t.ex. lakanbyte, varefter vi tar oss ut på en promenad till butiken och apoteket. Allt gör vi gärna tillsammans för att aktivera din närstående och vi diskuterar ofta hela besöket igenom.

  • När vi återvänder hem värmer vi kanske upp mat och övar nåt nytt gällande telefonens användning.​ Om vi hjälper senioren med personliga hygienen, kan vi även stöda hen med duschandet och hudens insmörjning.

  • Största delen av vardagens sysslor kan skötas med ett och samma besök med den egna helpparen. Vi strävar till att då ni som seniorens närstående besöker, finns det tid för er att omgås utan brådska och att det inte alltid finns en lång rad uppgifter att skötas.

Enkel beställning

Helppy

1. Beskriv ert behov

Fyll i formuläret eller ring 010 299 8 299. Vi hjälper dig organisera din närståendes vardag. Ni får en egen helppare och annan hjälp som behövs. 

Helppy

2. Vi föreslår en helppare och ett introbesök

Efter introbesöket fortsätter servicen enligt era behov. Ni betalar enbart för gjorda besök, ingen tvång att binda sig i något skede.

Helppy
Fyll i formuläret eller ring oss 010 299 8 299. Vi svarar inom 24 h på vardagar.
Laura, servicechef

Beskriv ert behov

Ifyllande av blanketten binder inte till någonting.


Vardagshjälp (medhjälpare, 42 €/h)

Utepromenader
Följeslagande
Butiksbesök
Sällskap och omsorg
Vardagssysslor
Hjälp med hemelektronik
Diskande
Bykande
Föra ut soporna

Vård (vårdare, 49 €/h)

Duschhjälp
Hygienhjälp
Stöd till egenvård

Hemstädning (hemstädare, 49 €/h)

Hemstädning (inkl. redskap)

Tilläggstjänster hem

Fönstertvätt 49 €/h (inkl. redskap)
Massage från 70 €/h
Fysioterapi 95 €/h
Fotvård 95 €/h (inkl. redskap)

Tilläggsinfo

Var hjälp behövs?

Dina kontaktuppgifter *

Vi svarar inom ett dygn på vardagar.