Hej vårdare! Skulle du vilja hjälpa alltid samma senior utan brådska?

Har du utbildning inom vårdbranschen? Vill du hjälpa en senior i närheten för att stödja vardagen och hålla sällskap? Kom till oss och jobba som vårdare-helppare!

Hos oss får du ett meningsfullt och flexibelt deltidsjobb med seniorer. Vårdare-helpparen tar hand om seniorens välbefinnande och hjälper att klara sig hemma, samt stöder i dennes vardagssysslor.

Ifall seniorer är även åt dig en hjärtesak, skicka in en ansökan till oss nedan!

Helppy

Så här fungerar ansökningsprocessen

1.

Fyll i ansökningsformuläret där du berättar om dig själv och varför du skulle vilja jobba som en helppare

2.

Vi går igenom din ansökan. Om du passar som helppare, men det inte finns några seniorer i ditt område som behöver hjälp för närvarande, placerar vi dig på väntelistan

3.

När det finns en senior i ditt område som behöver hjälp, kallar vi dig till ett introduktionstillfälle

4.

Du får bekanta dig med senioren under ett introduktionsbesök. Om allt löper väl fortsätter ni med besöken enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Betydelsefullt arbete nära ditt hem

Du hjälper och blir vän med lokala seniorer. Ni blir oftast snabbt goda vänner.

Holistiskt hjälpande

Vi vet hur viktigt det är att spendera tid med seniorer utan brådska. Därför är längden på våra besök minst 1,5h. På så vis får man gjort i lugn och ro det som behövs medan det också blir tid över att bemöta senioren.

Anteckningar via Helppys app

Hantera din kalender och gör inlägg på ett smidigt sätt med Helppys app.

Arbeta när du vill

Du bestämmer själv dina arbetstider med senioren. Det passar bra att börja smått om du vill.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder helppare 12-15€/h och vårdsutbildade helppare 13-17€/h och möjliga tillägg.

Goda möjligheter att befodras

Genom att skaffa erfarenhet och få god kundfeedback har du möjlighet att befodras till en pro- eller guru-helppare och få mer betalt!

Kolla videon, där helpparna Laura och Maria delar sina erfarenheter

Du har kanske hört om oss...

Helppy
Helppy
Helppy
Helppy

FAQ

En vårdare-helppare är en person, som hjälper sin egen senior i vardagen. Helpparen hjälper seniorerna med många olika sysslor i vardagen som utepromenader, butiksbesök, tömning av sopor eller bara som diskussionssällskap eller kaffesällskap. Vårdare-helpparen hjälper också med personlig hygien. För att jobba som vårdare-helppare kräver vi utbildning i social- och hälsovården eller lång arbetserfarenhet som personlig assistent.

Jobb som helppare är till för personer i alla åldrar (över 18), från studeranden till pensionärer. Vikitigast är ett genuint intresse för att hjälpa. 

Vad kräver jobbet?

Att du brinner för att hjälpa seniorer. Jobbet kräver inga specialkunskaper, det räcker att du trivs med seniorer och vill hjälpa med att förbättra deras vardag. Jobbet kan göras enligt din egna situation och arbetstiderna är flexibla. 

  • En egen senior att hjälpa och ta hand om

  • Flexibla arbetstider som passar perfekt tillsammans med studier eller deltidsjobb till exempel en eller två gånger i veckan under några timmars tid. 

  • Konkurrenskraftig lön 13-17 €/h och möjliga tillägg.

Helppy

Skicka in din ansökan och bli en del av Helppys gemenskap!