Hej student! Letar du efter betydelsefullt arbete med seniorer?

Vi söker ständigt nya hjärtliga helppare till teamet. Vi erbjuder ett fint sätt att få hjälpa sympatiska seniorer nära dig och få betalt för det. 

Vårt motto lyder att 'vi hjälper som vi skulle hjälpa vår egen mamma' och så känns det även. Seniorens varma bemötande kommer alltid först. Sen pysslar ni tillsammans som du skulle hjälpa din närstående.

Ifall seniorer är även åt dig en hjärtesak, skicka in en ansökan till oss nedan!

Helppy

Så här fungerar ansökningsprocessen

1.

Fyll i ansökningsformuläret där du berättar om dig själv och varför du skulle vilja jobba som en helppare

2.

Vi går igenom din ansökan. Om du passar som helppare, men det inte finns några seniorer i ditt område som behöver hjälp för närvarande, placerar vi dig på väntelistan

3.

När det finns en senior i ditt område som behöver hjälp, kallar vi dig till ett introduktionstillfälle

4.

Du får bekanta dig med senioren under ett introduktionsbesök. Om allt löper väl fortsätter ni med besöken enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Betydelsefullt arbete nära ditt hem

Du hjälper och blir vän med lokala seniorer. Ni blir oftast snabbt goda vänner.

Arbeta när du vill

Du bestämmer själv dina arbetstider med senioren. Det passar bra att börja smått om du vill.

Lätt start och kontinuerligt stöd

Du får en bra introduktion om hur det är att vara helppare och stöd av ett rutinerat kontorsteam alltid då du behöver det.

Konkurrenskraftig lön

Vi erbjuder våra hjälpare en timlön på ungefär 13–15 € i enlighet med kollektivavtalet för den privata socialtjänstsektorn. Med vår bonusmodell kan du få upp till 3 € extra i timkompensation.

Goda möjligheter att befodras

Genom att skaffa erfarenhet och få god kundfeedback har du möjlighet att befodras till en pro- eller guru-helppare och få mer betalt!

Anteckningar via Helppys app

Hantera din kalender och gör inlägg på ett smidigt sätt med Helppys app.

Kolla videon, där helpparna Laura och Maria delar sina erfarenheter

Du har kanske hört om oss...

Helppy
Helppy
Helppy
Helppy

FAQ

Att du brinner för att hjälpa våra sympatiska seniorer. Arbetet kräver ingen speciell kompetens. Det räcker att du gillar att vara med människor och hjälpa till.

Vårt motto är "Vi hjälper som vår egen mamma", det vill säga vi hjälper våra kunder som våra egna nära och kära. Arbetet kan innebära till exempel att du umgås med senioren, tar ut soporna, går ut på promenad eller handlar tillsammans.

En helppare är en person som bjuder på sällskap och hjälp till sin utvalda senior. Med tiden har många av våra helppare och seniorer blivit nära vänner, (berättelser om arbetet som helppare hittar du på vår Instagram)

Arbetet är flexibelt och anpassas enligt helpparens situation! Observera att du måste vara 18 år eller äldre.

  • En egen senior, som behöver hjälp i vardagen.

  • Deltidsarbete med flexibla arbetstider, som passar idealt på sidan om till exempel studier eller för pensionärer. Den vanligaste arbetsmängden är 2-4 timmar per vecka.

  • Konkurrenskraftig lön: 12-15 €/h för helpparen och 13-17 €/h för dem som fått utbilidning inom vårdsektorn och ersättningar enligt kollektivavtalet.

Helppy

Skicka in din ansökan och bli en del av Helppys gemenskap!