Kotihoito
Etu-Töölö

Apua tutulta hoitajalta – nopeasti ja joustavasti.

Tarvitsetko apua?

Ann Helen

helpperi

Helppo ja nopea tilaus, jopa seuraavalle päivälle

Omaisten suosikki 4,9/5

Sama tuttu hoitaja tai avustajaa

Kotihoito Etu-Töölössä, teidän tarpeitanne kuunnellen.

Arjen apu

 • Ulkoilu ja saattaminen

 • Kaupassa käynti

 • Seuran- ja huolenpito

 • Päivittäiset toimet

 • Apua älylaitteiden kanssa

 • Tiskaus, pyykkihuolto ja roskien vienti

Hoiva

 • Suihkuapu ja hygienian tukeminen

 • Itsehoidon tukeminen

Siivous

 • Lattian ja mattojen imurointi

 • Pölynpyyhintä

 • WC:n ja kylpyhuoneen pesu

 • Keittiön puhdistus

Meidän kanssamme on helppo toimia. Ei ikinä sitoutumista tai hankalia palvelupaketteja. Jutellaan heti aluksi yhdessä, miten voimme palvella juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme hyväksytty sosiaalipalveluiden tuottaja Etu-Töölössä. Helppy on siis täydellinen vaihtoehto kun haluat täydentää Helsingin kaupungin kotihoitoa.

Oli tarpeenne sitten 1 tai 7 käyntiä viikossa, me autamme. Hinta alkaen 42 €/h, eli 16,80 €/h kotitalousvähennyksellä. Minimikäynti 1,5h.

Helsingissä meillä käy myös omaishoidon palveluseteli. Kysy lisää palvelusetelistä ja sen hyödyntämisestä!

Miksi valita Helppy?

Helppy

Aina sama henkilö

Nimeämme teille oman avustajan tai hoitajan eli helpperin, josta ajan myötä tulee tuttu arjen tukipilari.

Helppy

Kuulumiset puhelimeen

Saatte avustajan ja läheisen kuulumiset käynniltä suoraan puhelimeen. Näin tiedätte aina, miten käynti on mennyt.

Helppy

Helppo tilaus, ei sitoutumista

Avun pyytäminen on helppoa, eikä meillä ole sitovia sopimuksia. Keskustellaan avuntarpeestanne vaikka heti.

Helppy

"Helppy on arjessa rinnalla kulkemista. Avustamista, asioiden hoitamista, yhdessä eteenpäin viemistä."

- Outi, tytär ja Aili, äiti

Usein kysyttyä

Voit tilata apua kotiin soittamalla meille numeroon 010 299 8 299 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@helppy.fi. Vaihtoehtoisesti voit jättää yhteydenottopyynnön tilauslomakkeellamme, johon pääset klikkaamalla tästä.

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti. Arkisin vastaamme yhteydenottopyyntöihin 24 h sisällä.

Hinta avustajan palveluille on 42 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 16,80 €/h. Hoiva-alan koulutetun hoitajan palveluiden hinta on 49 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €/h. Jotta kaikki tarvittava ehditään tehdä kiireettömästi, vähimmäispituus avustajan ja hoitajan käynnille on 1,5 h.

Lisäksi meiltä saa kotisiivouspalvelua, jonka hinta on 49 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €/h. Vähimmäispituus kotisiivoukselle on 2 h.

Hinnaston kaikille palveluille löydät klikkaamalla tästä.

Aina tarvetta ei tiedä etukäteen. Siksi palveluissamme ei ole sitoutumispakkoa, vaan helpperiin voi tutustua rauhassa ja muuttaa avun tarvetta joustavasti tilanteen mukaan.

Jotta saisitte parasta mahdollista apua läheisellenne kotiin, autamme teitä aina sopivan palvelukokonaisuuden ja käyntitiheyden löytämisessä.

Saat. Suosittelemme teille avustajaa, mutta tutustumiskäynnin jälkeen avustajaa saa halutessaan vaihtaa. Pyrimme siihen, että seniorin ja avustajan kemiat kohtaisivat mahdollisimman hyvin. Siksi voit kertoa meille, jos toivot esimerkiksi ruotsinkielistä avustajaa.

Meillä työskentelee avustajia, hoitajia ja siivoojia, jotka kaikki on valittu työntekijöiksemme laajan haastattelun ja perehdytyksen kautta. Näin takaamme, että työntekijät ovat sitoutuneita auttamaan juuri sinua arjessa. Hoitajillamme on aina sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus, ja kotisiivoojillamme on koulutus siivousalalta tai laajaa kokemusta ammattisiivouksesta.

Nimeämme teille oman avustajan tai hoitajan, josta ajan myötä tulee tuttu arjen tukipilari. Avustaja toteuttaa lähtökohtaisesti kaikki käynnit. Poikkeustapauksissa, kuten sairastapauksissa ja loma-aikoina, käynnit toteuttaa tuuraaja.

Jos avuntarpeenne on iso, nimeämme teille oman hoitotiimin, johon kuuluu esim. 2-4 helpperiä. Myös tällöin helpperit ovat aina samoja.

Juuri sen verran kuin tarvitset. Yleisin käyntien määrä on 2 tunnin käynti kerran viikossa, mutta autamme tarvittaessa myös joka päivä. Monet asiakkaamme tilaavat apua kunnan kotihoidon lisäksi. Tällöin kunta hoitaa päivittäiset käynnit, kun taas Helppyn avustaja on tukena kiireettömästi arjessa.

Saa. Kotitalousvähennystä saa 60% palvelun hinnasta, jopa 3 500 €/vuosi tai pariskuntana yhteensä 7 000 €/vuosi. Kotitalousvähennyksellä arjen avulle jää hintaa 16,80 €/h ja hoivan ja kotisiivouksen palveluille hintaa jää 19,60 €/h.

Olemme tehneet kotitalousvähennyksen hyödyntämisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Ilmoitamme kotitalousvähennyksen puolestasi verottajalle ja sinun tarvitsee vain antaa meille lupa tehdä ilmoitus.

Ilmoitamme tiedot verottajalle noin kuukauden sisällä laskun maksamisesta. Kun tiedot ilmoitetaan kuukausittain, voit hyödyntää halutessasi verovähennystä nopeammin tilaamalla itsellesi uuden verokortin, jossa siihen mennessä kertyneet vähennykset on otettu huomioon.

Oikeastaan kaiken, mihin kotona tai seniorikodissa voi apua tarvita. Pyykinpesusta aina roskien vientiin ja vaatekaapin järjestelyyn. Tai vaikka asioinneilla apteekissa tai ruokakaupassa. Olemme myös juttuseurana, kahviseurana tai vaikkapa digiapuna. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täällä.

Lisäksi autamme sairaalasta kotiutuessa, siellä ollessa tai vaikkapa matkustamaan läheisen luokse. Lisäksi olemme tukena omaishoitajille, palvelusetelillä tai ilman. Näiden lisäksi tarjoamme kotisiivouspalvelua, lue lisää palvelusta täällä.

Jos pohdit, voisimmeko olla avuksi sinulle, soita meille numeroon 010 299 8 299 ja kysy lisää.

Voit. Teemme paljon yhteistyötä kunnan kotihoidon kanssa. Tavallisesti kunta hoitaa tällöin lyhyet käynnit ja lääkehoidon ja Helppyn avustaja taas auttaa ajan kanssa. Avustajamme voi olla apuna esimerkiksi kaupassa käymisessä, ruuanlaitossa sekä suihkussa käymisessä tai muun hygienian hoidossa. Lisää Helppyn yhdistämisestä kunnan kotihoitoon voit lukea täällä.

Näin Helppy syntyi

”Perustin Helppyn, koska halusin parempaa tukea äidilleni. Hän oli ensimmäinen asiakkaamme, nyt autamme jo satoja senioreita.”

Richard Nordström
Perustaja, Helppy

Helppy

Helppo tilaus ja aloitus

Guidance Helpper icon

1. Kerro tarpeenne

Täytä lomake alla tai soita 010 299 8 299. Autamme sinua järjestämään läheisesi arjen. Saatte meiltä oman helpperin ja kaikki muut palvelut.

Scooter Helpper icon

2. Ehdotamme helpperiä ja tutustumiskäyntiä

Tututustumiskäynnin jälkeen palvelu jatkuu tarpeenne mukaisesti. Maksat vain toteutuneista käynneistä, ei sitoutumispakkoa.

Nopein tapa tilata apua

 • Kerro tarpeenne

 • Ilmoita sopivia ajankohtia käynnille

 • Kartoitamme sopivan helpperin

 • Saat vahvistuksen käynnistä jopa saman päivän aikana

Helppy