top of page

Hei hoitaja! Haluaisitko avustaa aina samaa ikäihmistä ilman kiirettä?

Onko sinulla hoiva-alan koulutus? Haluaisitko auttaa lähelläsi asuvaa ikäihmistä hänen arjessaan ja olla seurana? Tule meille hoitaja-helpperiksi!

 

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja joustavaa osa-aikatyötä ikäihmisten parissa. Hoitaja-helpperi huolehtii ikäihmisen hyvinvoinnista ja kotona pärjäämisestä kokonaisvaltaisesti, sekä tukee häntä arjen askareissa.

Mikäli ikäihmiset ovat myös sinulle sydämen asia, laita hakemusta tulemaan!

Helppy kotihoito

Näin hakuprosessi etenee

1.

Täytä hakulomake, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit työskennellä helpperinä 💙

2.

Käymme hakemuksesi läpi ja sovimme lyhyen puhelinhaastattelun 📞

3.

Kun lähialueellasi on sinulle sopiva seniori, kutsumme sinut perehdytykseen 🙌

4.

Tapaat seniorin tutustumiskäynnillä. Jos kaikki sujuu mukavasti, jatkatte käyntejä sovitusti 👵🏼

Me tarjoamme sinulle

🏠 Merkityksellistä työtä lähellä kotiasi

Autat ja ystävystyt lähelläsi asuvan ikäihmisen kanssa. Monesti helppereistä tulee ikäihmisten luottoystäviä.

💙 Kokonaisvaltaista auttamista 

Me tiedämme, miten tärkeää on viettää aikaa ikäihmisten kanssa ilman kiirettä. Siksi meillä käynti kestää vähintään 1,5 h. Näin kaikki tehtävät saadaan tehtyä rauhassa ja aikaa jää myös ikäihmisen kohtaamiseen.

📱 Kirjaukset Helppyn sovellukseen

Hallinnoit kalenteriasi ja teet kirjaukset kätevästi Helppyn omalla sovelluksella. Kaikki käyntimerkinnät vain parin klikkauksen päässä. 

⏰ Töitä silloin kun haluat

Määrität omat työaikasi yhdessä seniorin kanssa. Tyypillinen avuntarve on 2-4h/vko. Ajan myötä voit myös kasvattaa auttamiesi senioreiden määrää.

💰 Kilpailukykyisen palkan

Tarjoamme hoiva-alan koulutetuille helppereille noin 13-17 €/h. Tuntipalkan päälle saat työehtosopimuksen mukaiset lisät.

🥇 Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä sinulla on mahdollisuus edetä kokemuksen ja hyvän asiakaspalautteen ansiosta pro-helpperiksi tai guru-helpperiksi ja saada korotusta palkkaasi.

Katso video, jossa helpperit Laura ja Maria kertovat kokemuksistaan

Olet ehkä kuulut meistä...

Untitled design.png
Kotiliesi.png
Yle.png
HBL.png
MTV.png

Usein kysyttyä

Mitä työ vaatii?

Sitä, että palat halusta auttaa ikäihmisiä. Lisäksi hoitaja-helpperin työ vaatii terveydenhuoltoalan koulutuksen tai vankan kokemuksen henkilökohtaisen avustajan työstä. 

 

Tärkeintä on, että haluat viettää aikaa ikäihmisten kanssa ja tehdä omalla toiminnallasi heidän arjestaan parempaa. Työtä voi tehdä oman tilanteen mukaan ja työajat ovat hyvin joustavat.

Mitä hoitaja-helpperi tekee?

Hoitaja-helpperi on hoitoalan koulutettu henkilö, joka tarjoaa arjen apua ja seuraa omalle nimetylle ikäihmiselle. Hän tukee ikäihmistä kaikenlaisissa arjen askareissa, kuten ulkoilu ja kauppareissut, roskien vieminen, ruokailussa tukeminen, saattoapu tai ihan vain yhdessäolo ja jutustelu. 

 

Hoitaja-helpperi tukee seniorin hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Hoivan ja huolenpidon tehtävät sisältävät esim. voinnin tarkkailua, kotona pärjäämisen tukemista ja liikkumisessa tukemista. Lisäksi voit auttaa henkilökohtaisen hygienian hoidossa, kuten suihkuavussa.

Mitä saan hoitaja-helpperinä?

  • Oman, sinulle valikoidun ikäihmisen.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä opintojen oheen. Tavallisin työaika on 2-4 tuntia viikossa.

  • Kilpailukykyisen palkan: hoiva-alan koulutetuille helppereille noin 13-17 €/h. Tuntipalkan päälle saat työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Untitled design (3).png

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!

bottom of page