Ilmainen puhelinneuvonta

Tarvitsetko apua läheisen seniorin arjen ratkaisujen löytämisessä? Ei huolta, Helppyn asiakaspalvelu neuvoo asiantuntevasti.

Helppyn tiimi vahvistui, Isa Kaipainen liittyi vauhdittamaan kasvuaHelppyn tiimi sai vahvistusta marraskuussa, kun Isa Kaipainen aloitti Head of Growth & Marketing roolissa. Isalla on vahva tausta viestinnän konsultoinnista, myynnistä ja kansainvälisen urheilubrändin markkinoinnista.


Helppy on auttanut senioreita jo 2 vuoden ajan. Tähän mennessä helpperimme ovat esimerkiksi olleet yli 10 000 tuntia asiakkaidemme ja heidän omaistensa tukena. Asiakastyytyväisyytemme on huipussaan ja monet asiakkaamme ovat olleet matkassamme koko tämän ajan.

”Helppystä huokuu auttamisen into ja välittäminen. On ilo olla mukana uudistamassa hoiva-alaa Helppyn avulla”, sanoo Isa.


Helppyn missio on tarjota jokaiselle seniorille oma luotettava tukihenkilö ja asiantuntevaa neuvontaa läheisille. Helppy toimii jo nyt monessa kunnassa hyväksyttynä sosiaalipalveluiden tuottajana ja tulevina kuukausina toimintaa laajennetaan uusiin kuntiin.


”Olemme onnistuneet luomaan hyvän pohjan senioreiden ja omaisten auttamiselle. Nyt on mahtava hetki vahvistaa tiimiä ja pyrkiä tarjoamaan apuamme yhä useammalle. Meillä on paljon yhteistyöprojekteja käynnissä ja on mahtavaa saada Isa mukaan tiimiin kasvun tueksi”, kommentoi Helppyn perustaja Richard Nordström.

Helppy on Yhteiskunnallinen yritys. Meille on myönnetty merkki osoituksena yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta.

Miten Helppy toimii?

Meiltä seniori saa avukseen oman tutun henkilökohtaisen avustajan – helpperin.

Helpperi voi vierailla läheisesi luona juuri sen verran, kuin teidän tilanteessanne on tarpeellista. Lisäksi  tarjoamme tärkeitä täydentäviä palveluita, kuten fysioterapiaa, jalkahoitoa, ikkunanpesua ja muutostöitä.

Helpperin avulla varmistat läheisellesi arjen askareiden sujumisen, säännöllisen huolenpidon ja aktiivisuuden ylläpidon. Helppereistä tulee myös usein nopeasti senioreiden ja omaisten luotettuja tukihenkilöitä.

Rollaattori

Seniorin tärkein kumppani arjessa.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white