Ilmainen puhelinneuvonta

Tarvitsetko apua läheisen ikäihmisen arjen ratkaisujen löytämisessä? Ei huolta, me autamme, soita meille niin jutellaan!

Helppyn tiimi vahvistui, Isa Kaipainen liittyi vauhdittamaan kasvuaHelppyn tiimi sai vahvistusta marraskuussa, kun Isa Kaipainen aloitti Head of Growth & Marketing roolissa. Isalla on vahva tausta viestinnän konsultoinnista, myynnistä ja kansainvälisen urheilubrändin markkinoinnista.


Helppy on auttanut senioreita jo 2 vuoden ajan. Tähän mennessä helpperimme ovat esimerkiksi olleet yli 10 000 tuntia asiakkaidemme ja heidän omaistensa tukena. Asiakastyytyväisyytemme on huipussaan ja monet asiakkaamme ovat olleet matkassamme koko tämän ajan.

”Helppystä huokuu auttamisen into ja välittäminen. On ilo olla mukana uudistamassa hoiva-alaa Helppyn avulla”, sanoo Isa.


Helppyn missio on tarjota jokaiselle seniorille oma luotettava tukihenkilö ja asiantuntevaa neuvontaa läheisille. Helppy toimii jo nyt monessa kunnassa hyväksyttynä sosiaalipalveluiden tuottajana ja tulevina kuukausina toimintaa laajennetaan uusiin kuntiin.


”Olemme onnistuneet luomaan hyvän pohjan senioreiden ja omaisten auttamiselle. Nyt on mahtava hetki vahvistaa tiimiä ja pyrkiä tarjoamaan apuamme yhä useammalle. Meillä on paljon yhteistyöprojekteja käynnissä ja on mahtavaa saada Isa mukaan tiimiin kasvun tueksi”, kommentoi Helppyn perustaja Richard Nordström.

Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta.

Helppy madaltaa ikäihmisten kynnystä pyytää apua ja on heille tärkein kumppani arjessa

Apua aina samalta tutulta henkilöltä – juuri silloin kun tarvitset. Saatavilla koko Suomessa.

Jokainen meistä vanhenee ja jokainen meistä tulee tarvitsemaan apua. Apua pyydetään kuitenkin usein liian myöhään. Me Helppyllä muutamme tätä tarjoamalla apua ja hoivaa, jota halutaan vastaanottaa. Autamme jokaista kuin omaa läheistämme, huolehtien jokaisesta yksityiskohdasta. Meiltä myös omainen saa tarvitsemansa opastuksen ja tuen.

Meillä perheet kohdataan täydellä sydämellä, ilman kiirettä.

Rollaattori

”Oma äitini oli ensimmäinen asiakkaamme, nyt autamme jo satoja senioreita ja olemme omaisten tukena.”

Richard Nordström

Perustaja, Helppy

Helppy on palvelu, joka uudistaa rohkeasti hoiva-alaa. Meiltä ikäihmiset saavat apua aina samalta henkilöltä, helpperiltä – juuri silloin kun on tarve. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua ikäihmiselle sekä heidän omaisilleen. Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

 

Monesti ikäihmiset pyytävät ja heille hankitaan apua liian myöhään. Me haluamme muuttaa tätä.

Toimimme valtakunnallisesti.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white