Hae osaksi helpperiyhteisöä

Kaipaatko merkityksellistä ja joustavaa työtä sympaattisten vanhusten kanssa? Hae mukaan helpperiyhteisöömme!

Me olemme Helppy, vanhustenhoitoa rohkeasti uudistava startup, joka tarjoaa iloa ja turvaa ikäihmisten arkeen. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä helpperiyhteisöömme ympäri Suomen.

Helppy

Mikä on Helppperi?

Helpperi on henkilö, joka tarjoaa seuraa ja apua omalle nimetylle vanhukselleen. Monet helpperimme ovat ajan myötä myös ystävystyneet ikäihmisten kanssa, (tarinoita meistä Instagramissamme @helppy.fi). Helpperi tekee työtä oman tilanteensa mukaan joustavasti! Huomioithan, että helpperin tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Mitä työ vaatii?

Sitä, että palat halusta auttaa meidän sympaattisia vanhuksiamme. Työ ei vaadi erityisiä taitoja. Riittää, että tykkäät olla ihmisten kanssa ja auttaa. Mottomme on: ”Autamme kuin omaa äitiämme”, eli autamme asiakkaitamme kuin omia läheisiämme. Saatat esimerkiksi puuhailla oman vanhuksesi kanssa hänen kotonaan, viedä roskat, käydä kävelyllä tai vaikka kaupassa hänen kanssaan.

Työn parhaat puolet nykyisten helppereiden mukaan:

  • Ihmisten kohtaaminen ja ystävyys seniorin kanssa

  • Toisen auttaminen ja merkityksellisyyden tunne

  • Helppyn yhteisöön kuuluminen

  • Mahdollisuus etenemiseen ja palkkion nousuun kokemuksen ja palautteen perusteella

Helpperinä saat:

  • Oman, sinulle valikoidun ikäihmisen.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä muun työn ohelle sekä opiskelijoille ja eläkeläisille, tavallisin työaika on 2-4 tuntia viikossa.

  • Kilpailukykyisen palkkion: helppereille 13-17 €/h ja hoiva-alan koulutetuille 16-20 €/h. Työ tehdään tuntityönä toimeksiantosuhteessa ja laskutetaan Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta.

Olisitko sinä etsimämme helpperi?

Huomioithan, että saamme valtavasti hyviä hakemuksia helppereiksi. Koska meille on tärkeintä, että seniori ja helpperi ovat toisilleen mitä parhain parivaljakko, niin joskus oman seniorin saamisessa voi kestää jonkin aikaa.