helppyKotikartoitus

Tee kodista turvallisempi itsenäistä elämistä varten

Kaikki haluamme pärjätä itsenäisesti mahdollisimman pitkään ja omat kykymme ovatkin suurin voimavaramme – siksi omaan kotiin kannattaa panostaa. Tutussa, siistissä ja selkeässä ympäristössä on helpompi selvitä itsenäisesti. Monissa tapauksissa joidenkin pienten muutosten avulla omasta kodista saadaan yhtä turvallinen ja toimiva kuin asunto/huone senioritalossa.

 

Raivaamalla kotia, järjestämällä huoneet ja tarvikkeet päivittäisiä toimintoja tukien, tekemällä joku harkittu muutostyö, sekä miettimällä sopivat apuvälineet ja tukipalvelut voidaan nopeasti helpottaa ikääntyneen arjen toimia kotona. Mikäli muisti on alkanut heikentyä, voidaan hyvissä ajoin tehdä tiettyjä muutoksia kotona ja aloittaa rutiineja, jotka tukevat kognitiota pitkälle ikääntymisessä.

 

helppyKotikartoitus on opastettu kodin läpikäynti, jossa käymme joka huoneen järjestelmällisesti läpi käärien hihamme – toteuttaen heti samalla monet tarvittavista muutoksista. Kotikartoituksessamme käymme läpi 100+ pientä yksityiskohtaa huone huoneelta.

 

Muutostyötarpeet kartoitetaan samalla ja voitte hyödyntää meidän kilpailuttamaamme tarjousta K-Rauta Ruoholahdessa, jonka myötä saatte monet turvatuotteet asennettuna 20-40% alennuksella. Saatte meidän yhteisen esitteen turvatuotteista. Tavallisia muutostöitä ovat kynnysten poistamiset sekä kylpyhuoneeseen tukikaiteitten ja seinätuolien kiinnittämiset. Turvallisuutta voi myös kohentaa liesivahdilla ja kosketusvapailla hanoilla, jotka sulkeutuvat itsestään. 

 

Apuvälinetarpeet kartoitetaan myös kotikartoituksen yhteydessä. Meiltä saa neuvoa sopivista apuvälineistä, suositeltavista malleista sekä käyttöönotosta.  

  • Pieniä tavallisia apuvälineitä voitte ostaa suoraan meidän Kotikartoituslaukusta

  • Kaupungin apuvälinelainaamon tarjonnasta neuvomme myös ja autamme niiden järjestämisessä kotiin kuljetettuna (lisäpalveluna +25€/noutokerta)

  • Suuremmissa asennettavissa apuvälineissä voitte hyödyntää suosittelemiamme toimittajia ja asentajia – ja voimme auttaa tilaamisessa ja logistiikassa

 

Alkusiivous lisäpalveluna tuntiveloituksella (38€/h/helpperi) on mahdollista suorittaa kotikartoituksen yhteydessä. Alkusiivouksessa raivaamme pinnat mahdollisimman siisteiksi ja turhat tavarat laitamme säilöön itsenäisen asumisen tukemiseksi. Suosittelemme teidän pitävän esillä vain tarpeelliset asiat – laittaen muut kaappeihin, kellariin, vinttiin tai jopa jätekeräykseen.

 

Alkusiivouksen suosittelemme tehtävän yhdessä omaisten kanssa tiiminä, jos vain mahdollista, koska:

  • Henkilökohtaisten tavaroiden siirtäminen, varastoiminen tai pois heittäminen on aina tunteellista

  • Perheen muistoja ja muita tärkeitä esineitä tai papereita on melkein aina joukossa

  • Yhteishenkeä ja luottamusta on syytä alkaa rakentaa heti alusta – vahvistaen turvallisuuden tunnetta

Kodin muutostyöt

Meidän kautta 20-40% alennusta hinnoista

Olemme kilpailuttaneet tavarantoimittajien hinnat ja asennuskulut asiakkaillemme. Yhteistyökumppaniksemme valikoitui K-Rauta Ruoholahti, jolla on myös Etelä-Helsingissä asennustiimi.

Näin se toimii:

1) TUOTEKUVASTON saat meiltä kilpailutetuilla hinnoilla – saat K-raudalta 20-40% alennusta meidän kautta

2) TILAUKSEN SUUNNITTELUSSA saat meiltä tukea (sopivien tuotteiden valinnassa, tilaukseen tarvittavien lisätietojen täyttämisessä ja mahdollisten kuvien ottamisessa K-Raudan asentajia varten)

 

3) LOPULLISEN TARJOUKSEN toimittaa K-rauta (Toni Pylkkönen, puh. 040 456 4697, toni.pylkkonen@k-rauta.fi)

4) ASENNUKSEN AJANKOHDAN ja tarjouksen hyväksymisen päätät sitten rauhassa itse (ei ostopakkoa)

5) LASKUTUS JA TOIMITUS suoraan K-Raudalta sinulle

K-rauta heppy palvelut

Kysy tuotekuvastoa meidän kilpailuttamilla hinnoilla!

Tilaa helppyKotikartoitus

Tiedustele:

info@helppy.fi

Tule käymään:

Sepänkatu 13 

00150 Helsinki

Uusi kattavampi kotipalvelu 

ikääntyneille ja heidän omaisilleen

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

www.helppy.fi

info@helppy.fi

+358 50 547 3340

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white