Henkil%2525C3%2525B6kohtainen%252520avus

Yksilöllinen hoivapalvelu

Apua aina samalta tutulta hoitajalta – nopeasti ja ketterästi.

Etsitkö luotettavaa ja huolehtivaa hoivapalvelua? Tässä olisi. Olemme jo satojen senioreiden ja omaisten arjen luotetuin kumppani.

Hoivapalvelu juuri teidän tarpeenne mukaan

Helppy on henkilökohtainen hoivapalvelu. Meiltä saat läheisesi tueksi oman nimetyn avustajan – helpperin. Apua saat aina nopeasti ja juuri sen verran kun teillä on tarvetta. Meiltä löytyy niin henkilökohtaisia avustajia kuin myös hoiva-alan koulutettuja.

 

Oma helpperi käy seniorin luona auttamassa laajasti eri arjen askareissa ja huolehtii säännöllisestä huolenpidosta. Käyntien määrä ja pituus määrittyvät joustavasti tarpeenne mukaan. Tavallisin tarve on yksi tai kaksi käyntiä viikossa.

Tarjoamme tukea myös omaiselle

Tiedämme, ettei läheisen ikäihmisen arjen järjestäminen ole helppoa. Siksi tuemme omaista myös asioiden selvittelyssä ja järjestelyssä. Meille on tärkeää helpottaa arkeanne ja olla tukenanne. Asiakkaanamme voit soittaa omalle helpperillesi milloin vain, oli asia mikä tahansa! 

Hoiva

Kuinka paljon läheinen tarvitsee hoitoa? Mikä on järkevin tapa järjestellä arki? Mitä turvatoimia tarvitaan? Ole huoletta, me autamme. 

Meiltä saat apua kaikkeen:

 • Säännöllinen huolenpito

 • ​Kodinhoito ja kodin ylläpito

 • Ulkoilun tuki

 • Saattaminen ja asiointi

 • Kaupassa käynti

 • Suihkuapu

 • Hygienian hoito

 • Omaishoitajan vapaa

 • Seuranpito 

 • Omaisen byrokratiatuki

 • Lisäpalvelut, kuten fysioterapia

Kokonaisvaltainen hoivapalvelu

Auttamme senioreita pärjäämään kaikissa eri arjen haasteissa ja olemme seurana. Mottomme mukaisesti autamme jokaista kuin omaa äitiämme. Välitämme ja huolehdimme, aktivoimme ja ehdotamme. Varmistamme, että kaikki on hyvin.

 

Ennen palvelun aloitusta käymme läpi tilanteenne ja teemme yhdessä kirjallisen palvelusuunnitelman. Suunnitelmassa sovimme avun tarpeen määrästä ja sovitamme hoivan yhteen esimerkiksi kunnan kotihoidon kanssa.

10 000h+ 

tyytyväistä asiakaskäyntiä

4,7/5

asiakaskyselyssä 2020
Kotihoito

Kiitos Helppyn hienosta tuesta isälleni menneen vuoden aikana. Tukenne on antanut suurta mielenrauhaa perheelleni.

Philip, omainen

Olemme hyväksytty sosiaalipalveluiden tuottaja 

Meiltä saatte halutessanne henkilökohtaisen avustajan lisäksi kokeneita hoitaja-helppereitä, joilla on alan koulutus sekä vankkaa työkokemusta. Hoitaja-helpperit ovat koulutukseltaan joko sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja tai sosionomeja. Kaikki hoitajamme puhuvat äidinkielenään suomea tai ruotsia.

Lillich Pia.png

Hei olen Pia,

yksi helppereistä!

"Minulla on yli 10 vuoden kokemus senioreiden auttamisesta ja kotihoivasta. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi.

 

Parasta on, kun saan ystävystyä senioreihin, auttaa heitä kaikessa mahdollisesta ja pitää aidosti huolta."

Tutustu muihin helppereihimme

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Inga-Lill, 76 vuotta:

"Minulla vierailevat omat tutut helpperit Daniela ja Jenni, jotka auttavat arjen eri askareissa. Saan palvelua omalla äidinkielelläni ruotsiksi, mikä on fantastista."
GodTid-lehti 11/2019
Kotisiivous

Helpperin käynti on parhaimmillaan seniorille viikon kohokohta

Helpperin käynti voi näyttää esimerkiksi tältä:

Käynnin alussa vaihdamme kuulumiset, olemme läsnä ja kuulostelemme päivän vointia.

 

Sitten puuhastelemme kodin eri askareiden parissa, vaihdamme vaikka lakanat, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylle kauppaan ja apteekkiin. Teemme kaiken yhdessä rupatellen ja mahdollisimman paljon senioria aktivoiden.

 

Takaisin kotiin tultuamme lämmitämme aterian ja opettelemme samalla vähän puhelimen käyttöä.​ Mikäli autamme asiakasta myös hygienian hoidossa, voimme tukea suihkussa käymisessä ja ihon rasvauksessa.​

Monesti kaikki arjen askareet saadaan tehtyä yhdessäolon lomassa yhden käynnin aikana. Tavoitteemme on, että omaisen vieraillessa läheisensä luona aikaa jää yhteiseen oleskeluun, eikä kaikki aika kulu arjen tehtävien suorittamiseen.

Helpperikäyntien lisäksi tarjoamme teille kattavat lisäpalvelut

Apu seniorille

Kotilääkäri

Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena vastuullisesta liiketoiminnasta.

Yhteiskunnallinen Yritys.png

Olemme valtakunnallinen, täysin kotimainen hoivapalvelu

Helppy on Helsingistä lähtöisin oleva täysin kotimainen kotipalveluiden tarjoaja. 

 

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ruotsinkielisiä senioreita auttavat meidän suomenruotsalaiset helpperimme. Meille on tärkeää, että kaikki saavat palvelua omalla äidinkielellään.

Rollaattori

Omainen saa jokaisen käynnin jälkeen kuulumiset kännykkäänsä

Omainen voi seurata läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti käyntipäiväkirjaa sovelluksen kautta. Helpperit kirjoittavat käynneistä kuulumiset joka kerran jälkeen. Saat kuulla läheisesi päivän voinnin, mitä käynnillä puuhasteltiin ja onko jotain, johon sinun tulisi omaisena reagoida. 

 

Saat omat tunnukset NurseBuddy-sovelluksen käyttöön rekisteröitymisen yhteydessä.

Helppy_NurseBuddy
NurseBuddyLogo.png
AppStore_GooglePlay.png

Autamme kuin omaa äitiämme: huolehdimme, ehdotamme, välitämme.

Hinnoittelu

helpperi_valk.png
Helpperi
38 €/h
22,80 €/h*
Hoitaja-helpperi.png
Hoitaja-helpperi
48 €/h
28,80 €/h*

Hoitaja-helpperillä on hoitoalan koulutus. Minimikäynti on 1,5h. *Muista hyödyntää verotuksen kotitalousvähennys, jolla saatte 40% takaisin hinnasta. 

Helpperin viikoittaiset kahden tunnin käynnit maksavat 304 € kuukaudessa, kotitalousvähennyksen jälkeen 182,40 €. Hoitaja-helpperin 384 € ( tai 230,40 €).

Tarvitsetko apua tai haluatko tilata tutustumiskäynnin?

Kiireetön kotihoito 

on saatavilla myös hoitokoteihin

Luotettava henkilökohtainen kotipalvelu on tarkoitettu kaikille vanhuksille, jotka tarvitsevat apua kodissa tai kodin ulkopuolella.

 

Meillä on laaja kokemusta eri avun tarpeista ja terveyden tilanteista. Olemme myös kokeneita muistisairaiden avustajia.

 

Autamme myös seniorikodeissa, joissa oma helpperi vierailee säännöllisesti auttaen esimerkiksi ulkoilussa ja saattamisessa asioinneille.

Helppy hoitokoti.jpg