Helppyklubi senioreille

Tuemme paikallista senioriyhteisöä

Seniorit ovat meille sydämen asia. Haluamme, että jokaisella on tukiverkosto. Kenenkään ei tarvitse olla yksin. Kynnys kysyä neuvoa pitää olla matala.

Perustimme siksi toimipisteen katutasolle laidalle (Sepänkatu 13, 00150 Helsinki), jonne seniorit ja heidän omaiset voivat tulla kysymään neuvoa arjen tai terveyden hoitoon.

 

Kaikki neuvot ja tapahtumat ovat ilmaisia. Tule nauttimaan kuppi kahvia, kuuntelemaan vinkkejä, osallistumaan ohjelmaamme tai ehkä jopa löytämään uuden ystävän lähialueelta. Olohuoneemme on auki joka torstai klo 15-17 kaikille senioreille.

HUOM! Koronaepidemiasta johtuen Helppyklubi on toistaiseksi tauolla.

HelppyKlubi tekee myös tilapäisiä Pop-up-klubeja yhteistyössä monien vapaaehtoisjärjestöjen kanssa eri puolella Helsinkiä ja muissa kunnissa. Seuraa meitä SOME:ssa tiedotteita varten.

Klubin avajaiset 13.6.2019 .jpg

Muutamia kohokohtiamme

Lisää

Helppy on palvelu, joka uudistaa rohkeasti hoiva-alaa. Meiltä ikäihmiset saavat apua aina samalta henkilöltä, helpperiltä – juuri silloin kun on tarve. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua ikäihmiselle sekä heidän omaisilleen. Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

 

Monesti ikäihmiset pyytävät ja heille hankitaan apua liian myöhään. Me haluamme muuttaa tätä.

Toimimme valtakunnallisesti.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white