Elsa

Jalkahoitaja

Helsinki

Jalkaterapeutti

Äidinkieli:

Suomi

Muut kielet:

Englanti

Tietoa minusta

Terve! Olen Elsa, kokenut rekisteröitynyt jalkaterapeutti. Olen toiminut jalkaterapeuttina BodyLife:lla Pietarinkadulla sekä Lounais-Suomen diabetesasemalla.

Jalkaterapeuttina autan mm. jalkaterveyden edistämisessä ja ylläpitämisessä, jalkasairauksien ehkäisemisessä ja hoitamisessa, liikkumisen edistämisessä, jalkineohjauksessa sekä erilaisten harjoitteiden ohjaamisessa.

Turhan usein jalkojen terveyttä aliarvioidaan ja huomio niihin kiinnittyy vasta kun kivut ilmestyvät. Älä anna kipujen vaikuttaa alentavasti elämänlaatuusi vaan kysy jalkahoitoa kotiin!

Palvelut

  • Jalkahoitoa

  • Jalkineiden kevennystä

  • Jalkineiden opastusta


Lisätietoa

Jalkaterapeutti (AMK) on ammattikorkeakoulututkinto, jonka kesto on 3,5 vuotta. Jalkaterapeutti edistää eri-ikäisten ihmisten jalkaterveyttä.

Helppy on palvelu, joka uudistaa rohkeasti hoiva-alaa. Meiltä ikäihmiset saavat apua aina samalta henkilöltä, helpperiltä – juuri silloin kun on tarve. Tarjoamme kokonaisvaltaista apua ikäihmiselle itselleen, heidän kotiinsa sekä omaisilleen. Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Monesti ikäihmiset pyytävät ja heille hankitaan apua liian myöhään. Me haluamme muuttaa tätä.

Seniorin tärkein kumppani. 
Toimimme valtakunnallisesti.

Helppy Oy

Y-tunnus: 2910554-3

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa meitä

info@helppy.fi

010 299 8 299

Sepänkatu 13

00150 Helsinki

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white