Mikä helpperi? 

Helpperiksi kutsumme senioreiden omia nimettyjä henkilökohtaisia avustajia. Oma helpperi käy seniorilla säännöllisesti auttamassa laajasti eri arjen askareissa. Mottomme on: autamme kuin omaa äitiämme. 

Tärkein kriteerimme helppereillemme on, että heille seniorit ovat lähellä sydäntä. He ovat reippaita, aina valmiina auttamaan ja toivovat ystävystyvänsä senioreihin ajan myötä.

Helpperi

Katso video, jossa helpperit Laura ja Maria kertovat kokemuksistaan

Kotisairaanhoito

Meiltä voit myös valita helpperiksi koulutetun hoitajan

Hoitaja-helppereillä on sairaanhoitaja-, lähihoitaja- tai muu vastaava koulutus ja vankkaa kokemusta senioreiden hoitamisesta.

 

Mikäli haluatte tukea esimerkiksi hygienian hoidossa, suosittelemme valitsemaan hoitaja-helpperin. 

Teimme avun tilaamisesta helppoa. Kerro tarpeenne, niin ehdotamme sopivaa helpperiä.

Meillä on jo satoja helppereitä ympäri Suomen

1/2

Ajankohtaista Helppystä

Seniorin%20ta%CC%88rkein%20kumppani%20ar

Kotilieden artikkelissa tutustutaan 95-vuotiaaseen Britaan, jolla on käynyt helpperi jo yli kahden vuoden ajan. Klikkaa kuvaa ja lue!

Alexander, seura.JPG

Seura teki jutun helpperistämme Alexanderista, joka teki poikkeuksellisen alanvaihdon kulttuurituottajasta hoiva-alalle. Juttu luettavissa tilaajille.

Screenshot%202021-02-02%20at%2021.55_edi

Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa seurataan helpperimme Anna-Maijan käyntiä asiakkaamme Riitan luona. Klikkaa kuvaa ja katso klippi Yle Areenasta!⁣

2021013_Helppy_Yrittajat.fi.jpg

Suomen Yrittäjien artikkelissa kerrotaan Helppyn tarina ja mitä hoiva-alan ongelmia pyrimme ratkaisemaan. Klikkaa kuvaa ja lue!