Helppy-Linkedin-banner-5-lefty.jpg

Hae osaksi helpperiyhteisöä

Kaipaatko merkityksellistä ja joustavaa työtä sympaattisten senioreiden kanssa? Hae mukaan helpperiyhteisöömme!

Me olemme Helppy, ikääntyneiden kotipalveluita rohkeasti uudistava startup, joka tarjoaa iloa ja turvaa ikäihmisten arkeen. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä helpperiyhteisöömme ympäri Suomen.

Mikä on helpperi?

Helpperi on henkilö, joka tarjoaa arjen apua ja seuraa omalle nimetylle ikäihmiselle. Meillä työskentelee myös hoitoalan koulutettuja hoitaja-helppereitä, jotka voivat muiden askareiden lisäksi auttaa henkilökohtaisen hygienian hoidossa. Ajan myötä monet helpperimme ovat ystävystyneet oman seniorinsa kanssa (tarinoita meistä Instagramissa @helppy.fi). Helpperin työtä voivat tehdä kaikenikäiset (yli 18v) opiskelijoista eläkeläisiin. Tärkeintä on reipas työote ja aito halu auttaa.

Mitä työ vaatii?

Sitä, että palat halusta auttaa senioreitamme ja puhut sujuvaa suomea tai ruotsia. Työ ei vaadi muita erityisiä taitoja. Riittää, kun tykkäät olla ikäihmisten kanssa ja haluat omalla toiminnallasi tehdä heidän arjestaan parempaa. Hoitaja-helpperin työ vaatii lisäksi terveydenhuoltoalan koulutuksen tai vankan työkokemuksen henkilökohtaisesta avustamisesta. "Autamme kuin omaa äitiämme" on mottomme. Saatat esimerkiksi puuhailla oman seniorisi apuna hänen kotonaan, viedä roskat, käydä kävelyllä, kaupassa tai olla vain seurana seniorille. Työtä voi tehdä oman tilanteen mukaan ja työajat ovat joustavat.

Työn parhaat puolet nykyisten helppereiden mukaan:
  • Ihmisten kiireetön kohtaaminen ja ystävystyminen seniorin kanssa

  • Toisen auttaminen ja merkityksellisyyden tunne

  • Helppyn yhteisöön kuuluminen

  • Mahdollisuus etenemiseen ja palkkion nousuun kokemuksen ja palautteen perusteella

Helpperinä saat:
  • Oman ikäihmisen, jota auttaa ja josta pitää huolta.

  • Joustavat työajat, jotka sopivat mainiosti osa-aikatyönä muun työn tai opiskelun ohelle sekä eläkeläisille. Tavallisin työaika on 2-4 tuntia viikossa.

  • Kilpailukykyisen palkkion: helppereille 13-17 €/h ja hoiva-alan koulutetuille 16-20 €/h. Työ tehdään tuntityönä toimeksiantosuhteessa ja laskutetaan Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta.

Olisitko sinä etsimämme helpperi?

Huomioithan, että saamme valtavasti hyviä hakemuksia helppereiksi. Koska meille on tärkeintä, että seniori ja helpperi ovat toisilleen mitä parhain parivaljakko, niin joskus oman seniorin saamisessa voi kestää jonkin aikaa.